Sheba: glam – rock si catarame – bijuterie

In acest sezon, regulile sunt cat se poate de simple: bijuteriile trebuie ori sa aiba multa culoare ori sa fie foarte mari. Sheba ne-a obisnuit deja sa ne rasfete in cele mai felurite moduri: cu coliere masive din pietre semipretioase, cu inconfundabilele bratari – catusa, sau cu minunatele inele cocktail.

Citeste si:  Astro-Kamasutra. Ce pozitii prefera zodiile

Pentru vara aceasta, insa, Sheba vine cu ceva nou. Creatiile au “prins” o nota de “rock urban”, care respira “glamour”, prin argintul masiv si incuietorile imense, folosite atat la coliere, cat si la bratari. Bijuteriile sunt fie numai din argint, fie au si pietre foarte colorate, ele insele masive si care nu pot trece neobservate: rubin fatetat, turcuaze verzi sau topaz mistic.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce vei face de sarbatori :-)

Sheba ne cheama, de asemenea, sa incercam senzatia accesorizarii exclusive cu bijuterii autentice, propunandu-ne sa folosim argintul si pietrele semipretioase chiar si la cataramele pentru curele.

Sheba are o experienta de 14 ani in domeniul prelucrarii bijuteriilor si comercializeaza bijuterii confectionate din pietre semipretioase, montate manual in argint. Bijuteriile Sheba sunt o alegere foarte buna atat pentru cadouri aniversare, cat si pentru ocazii speciale, intrucat acopera o gama larga de gusturi la preturi adaptabile oricarui buget. De asemenea, Sheba produce bijuterii la comanda, personalizate sau pentru diferite evenimente si prezentari de moda.

Citeste si:  SPIONAJ, NATALITATE SI MANCARE PENTRU SUFLET LA DIVANUL DEGUSTATORILOR DE FILM SI ARTA CULINARA

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.