Sienna lupta pentru un barbat insurat

Sienna Miller se pare ca va trebui sa duca o lupta serioasa daca vrea sa-l tina langa ea pe miliardarul Balthazar Getty.

Sotia acestuia a declarat ca este hotarata sa-si salveze casnicia. Sienna a fost distrusa cand a aflat ca Balthazar i-a trimis e-mailuri sotiei sale prin intermediul carora ii cerea sa-l ierte. Rosetta, sotia miliardarului, le-a declarat prietenilor ca este pregatita sa-i acorde o a doua sansa si ca nu vrea sa se grabeasca luand o decizie pe care ar putea s-o regrete mai tarziu. Getty se pare ca abia acum realizeaza cat de mult isi iubeste sotia si pe cei patru copii.

Citeste si:  e-Business Intro - sansa ta de a-ti porni o afacere in online

Rosetta crede ca legatura dintre ei este mult mai puternica decat orice i-ar putea oferi Sienna.

Getty insusi nu are un trecut deloc curat. La 15 ani era dependent de droguri si a fugit de acasa cu o femeie mai in varsta. Rosetta stie foarte bine cu ce fel de probleme s-a confruntat sotul ei si crede ca episodul lui cu Sienna ar putea avea legatura cu cel din adolescenta. Ea se gandeste in primul rand la cei patru copii:Cassius, de opt ani, Grace, de sapte ani, Violet, de patru ani, si June in varsta de numai 10 luni.

Citeste si:  Shalimar, clovnul jihadului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.