Silicoane la 12 ani

Vesti triste, dar graitoare pentru lumea in care traim, azi in „The Sun”.

Fiica Aliciei Duvall, in varsta de 12 ani, nu-si doreste de ziua ei vreo papusica sau vreun joc pe calculator, ce sa mai vorbim de un Harry Potter, ci, nici mai mult, nici mai putin decat o pereche de silicoane.

Se pare ca Georgia, caci acesta este numele ei, se gandeste deja la o cariera de model. Mama ei o sustine si i-a promis ca-i va face cadoul dorit de indata ce va implini 16 ani si crede ca progenitura va ajunge mai faimoasa decat Brtiney Spears insasi. Probabil ca si la apucaturi rele o va intrece pe cantareata americana.

Citeste si:  Si tot ne e dor de Leonard Cohen

Pe langa operatia de marire de sani, Georgia isi mai doreste un parfum Kate Moss si un iPhone, lucruri insignifiante.

Probabil ca dorinta bizara este cumva motivata si de faptul ca propria sa mama s-a supus la peste 50 de operatii estetice in ultimii 10 ani, privind aceste interventii chirurgicale ca pe ceva obisnuit, facand parte din rutina timpurilor noastre.

Citeste si:  Insulele Baleare

Alicia a declarat pentru revista Closer: „Cred ca o fata de 16 ani, draguta, cu un trup sexi poate fi un model de succes. De-asta ma bucura gandul ca fiica mea isi va mari sanii pentru ca astfel va avea cariera asigurata.” Socanta afirmatie. Ma intreb daca o astfel de mama nu ar trebui decazuta din drepturile parintesti.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie este iubitul tau, ca sa-ti spun de ce este unic!

Alicia insasi a suferit de curand cea de-a 12-a interventie la sani, insa se declara nemultumita de rezultate si o planuieste pe cea de-a 13-a.

Ea i-a schimbat de curand numele Georgiei in Destiny pentru a-i creste sansele de a ajunge faimoasa, sustine ea. Numele acesta l-a avut oricum in minte inca de la nastere, insa a renuntat datorita protestelor mamei sale, careia i s-a parut ca seamana a nume de dansatoare strip-tease. Ar fi trebuit sa o asculte si acum.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.