Sinead O’Connor va concerta in premiera in Romania, pe 11 iunie

CântăreaÅ£a irlandeză Sinead O’Connor, cunoscută pentru hit-ul „Nothing Compares 2 U”, va concerta pentru prima oară în România, pe 11 iunie, la Arenele Romane din Capitală, informează organizatorii evenimentului – Events.

ÃŽn vârstă de 42 de ani, O’Connor s-a lansat în 1986 ÅŸi a devenit cunoscută în toată lumea trei ani mai târziu, datorită albumului „I Do Not Want What I Haven’t Got”. La realizarea acestuia, artista a colaborat ÅŸi cu celebrul Prince.

Citeste si:  Teatrul NaÅ£ional "Radu Stanca" din Sibiu a obÅ£inut trei premii la Festivalul de la Merida, Spania

După 1990, stilul pop în care poate fi încadrată Sinead O’Connor a căpătat, pe multe piese, influenÅ£e din jazz. ÃŽn 1992, cântăreaÅ£a a realizat ÅŸi un cover foarte apreciat al melodiei „Don’t Cry For Me Argentina”, inclusă pe albumul „Am I Not Your Girl?”. Cel mai recent album al ei, „Big Blue Ball”, a fost lansat în 2008. Piesele sale au fost incluse pe coloana sonoră a nu mai puÅ£in de 38 de filme, printre care „Vanilla Sky”, „You’ve Got Mail” ÅŸi „The Talented Mr. Ripley”.

Citeste si:  Vacanta printre fantome - castelul Stuart

Biletele la concertul din Bucureşti vor costa 79 de lei, până pe data de 17 aprilie, iar ulterior vor putea fi achiziţionate la preţul de 109 lei, prin intermediul site-ului ticketpoint.ro, la casa Sălii Palatului şi în reţeaua Diverta. În ziua spectacolului, biletele vor costa 129 lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.