Sistem, DJ Indie Jules si 5 artisti japonezi la Fratelli

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules si cinci dintre cei mai renumiti artisti japonezi vor sustine vineri, 10 iunie a.c., cu incepere de la ora 21:00, in Fratelli Studios, primul show fusion caritabil organizat in Romania, intitulat Through Time: Japan Stories.

Evenimentul este organizat in scop caritabil.

Toate donatiile care vor fi facute in cadrul evenimentului prin actiuni ad-hoc de strangere de fonduri se vor indrepta catre societati caritabile implicate in ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Intrarea este libera!

Citeste si:  Unde mergem diseara? 3 octombrie

Un mix de muzica, lumini si caligrafie pe corpul uman

Through Time: Japan Stories va reuni percutie neconventionala, trance, electro si muzica traditionala japoneza, aducand pe scena, alaturi de SISTEM, pe cei mai in voga tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe traditionale japoneze) si Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, canta la shamisen electric, un instrument traditional japonez cu coarde).

Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat in Romania pe 25 si pe 27 noiembrie 2010, sustinand la Bucuresti si Oradea spectacole in cadrul carora a cantat si la taiko si la oodaiko (cea mai mare toba taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Citeste si:  Barack Obama si Nicolas Sarkozy sunt nominalizati la premiul Nobel pentru pace

Povestile de inspiratie japoneza aduse in Capitala in seara de 10 iunie vor fi continuate si de Keishun, o tanara artista de shodo, caligrafie traditionala. Keishun este renumita pentru
caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de
limitele conventionalului. In show-ul de la Bucuresti, Keishun va scrie
caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele romance.

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi in intregime onorat si coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia si gazda a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce ruleaza in prime time la postul american ABC si care este difuzata in intreaga lume.

Citeste si:  Despre cum sta treaba cu Leonard Cohen

Intrarea la Through Time: Japan Stories este libera.

Rezervarile pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numarul de
telefon: 0722.233.114 si in scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.