Soţia lui John McCain este pe locul doi în topul celor mai elegante prime doamne ale SUA

Jacqueline Kennedy rămâne cea mai elegantă primă doamnă a Statelor Unite, aÅŸa cum este considerată începând din 1960, fiind urmată de Cindy McCain, soÅ£ia candidatului republican la Casa Albă, potrivit unui sondaj publicat joi de Women’s Wear Daily, relatează AFP.

Cindy McCain şi Michelle Obama, soţia candidatului democrat, se află pe locul 2, respectiv 3.

Hillary Clinton, candidata fără succes la învestitura democrată, este pe locul 10.

Citeste si:  La multi ani, Cristian Mungiu

1.100 persoane au fost chestionate în legătură cu stilul primelor doamne începând de la preşedinţia Kennedy (1961-1963).

Hillary, celebră pentru taioarele uni cu pantaloni în culori vii, glumeşte frecvent pe această temă. 7% dintre respondenţi o găsesc elegantă, faţă de 48% care o preferă pe Jacqueline Kennedy, 36% pe Cindy McCain şi 28% pe Michelle Obama.

Soţiile celor doi candidaţi la alegerile din 2008 au mare grijă de modul în care se îmbracă şi au designeri favoriţi. Astfel, Cindy McCain, moştenitoarea imperiului Hensley, îl preferă pe Oscar de la Renta. La convenţia republicană, ea a purtat o rochie de 3.000 de dolari, asortată cu cercei cu diamante de 280.000 de dolari.

Citeste si:  Daca ei nu ma vor...

Michelle Obama îi preferă pe designerii mai tineri, ca Maria Pinto din Chicago sau Thakoon, un designer din New York.

Nancy Reagan, soţia lui Ronald Reagan, este pe locul 4, urmată de Laura Bush, soţia lui George W. Bush, de Pat Nixon, soţia lui Richard Nixon, Rosalyn Carter, soţia lui Jimmy Carter, Betty Ford, soţia lui Gerald Ford, şi Barbara Bush, mama actualului preşedinte.

Citeste si:  Doua pelicule filmate in România vor fi proiectate in SUA, la festivalul filmelor horror

Jacqueline Kennedy a murit în 1994, iar Pat Nixon în 1993.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.