Songs for Tibet- lansat inaintea JO

Albumul colectiv „Songs for Tibet” sprijină lupta Tibetului de a fi recunoscut ca stat autonom separat de China ÅŸi va fi lansat cu câteva zile înainte de deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Materialul discografic conţine compoziţii ale unor artişti cunoscuţi precum Sting, Moby, John Mayer, Dave Matthews şi Alanis Morissette.

Citeste si:  Filme romanesti, concerte si spectacole culinare la Divanul Degustatorilor de Film si Arta Culinara

„Am vrut să ne exprimăm sprijinul pentru oamenii din Tibet ÅŸi să le transmitem mesajul de pace prin muzică, mai ales în aceste momente când ochii sunt fixaÅ£i pe China”, a precizat Michael Wohl, purtătorul de cuvânt al fundaÅ£iei Art of Peace ÅŸi coordonatorul albumului.

Albumul „Songs for Tibet” va fi lansat pe internet pe siteul iTunes în 5 august, urmând ca lansarea cd-ului să se realizeze pe 12 august.

Citeste si:  Buzdugan si Morar la PRO TV

Fundaţia Art of Peace este o organizaţie non-profit care sprijină iniţiativele liderului spiritual al Tibetului, Dalai Lama.

China a ocupat Tibetul în 1950, însă susţine că acesta a facut întotdeauna parte din teritoriul său. Regiunea a beneficiat de autonomie în majoritatea timpului înainte de secolul XX. Opoziţia faţă de ocupaţia chineză a dus la o revoltă sângeroasă în 1959, când liderul spiritual Dalai Lama s-a refugiat în India.

Citeste si:  Elena Gheorghe canta la City Mall!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.