Sotii Obama au decis asupra rasei viitorului caine prezidential

Alegerea câinelui prezidenţial, care a provocat intense speculaţii în SUA de la alegerea lui Barack Obama, pare să fi fost luată, prima doamnă anunţând miercuri că s-a oprit la câinele de apă portughez, relatează AFP.

ÃŽntr-un interviu pentru People, Michelle Obama a spus că familia speră să găsească până în aprilie căţelul promis în campanie celor două fiice ale cuplului – Sasha, 7 ani, ÅŸi Malia, 10 ani.

Citeste si:  Mr. Nobody – sau despre cum poate fi amintit viitorul

Câinii de apă portughezi „au un caracter bun”, a spus Michelle. „ÃŽn ceea ce priveÅŸte talia, sunt intermediari, nu este un câine mic, dar nici foarte mare”, a explicat ea.

„ÃŽn plus, persoanele pe care le cunoaÅŸtem ÅŸi care au un astfel de câine se extaziază pe această temă. Deci am putea alege această rasă”, a adăugat ea.

Citeste si:  Plan de afacere

ÃŽn schimb, familia nu a decis încă ce nume va avea căţelul, Michelle spunând că este departe de a fi convinsă de propunerile fetelor ei. „Nici nu vrea să vorbesc despre asta, pentru că sunt idei proaste. Cred că Frank a fost unul dintre numele propuse. Frank! Moose a fost altul. Am spus ‘haideÅ£i să încercăm să ne gândim mai bine’ „, a declarat Michelle Obama.

Citeste si:  Romanul unui tocilar de ghetou urmarit de fukú

Alegerea câinelui prezidenţial a fost una dificilă, pentru că Malia este alergică la părul de câine.

Câinele de apă portughez poate avea trei culori – negru, maro sau alb – ÅŸi două tipuri de păr – ondulat sau creÅ£.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.