Speed Dating de Sf Valentin?

Please select a featured image for your post

Speed dating nu a cucerit inca Romania desi in State este un fenomen in sine. Treaba merge cam asa. Se organizeaza niste intalniri in grup, cu un numar egal de femei si barbati. Fiecare femeie si fiecare barbat au in jur de 10-15 minute sa stea la o discutie casual la masa. Cand se termina timpul unul dintre ei se ridica si se aseaza la alta masa si incepe o alta intalnire.

La sfarsitul evenimentului, participantii sunt rugati sa se pronunte in privinta oamenilor cu care au avut cea mai buna interactiune. Restul cum se zice, este legenda. In State, exista agentii care se ocupa special de astfel de intalniri, dar in Romania putinele speed dating-uri care au avut loc sunt de cele mai multe ori publicity stunts.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie e ca sa-ti spun daca e gelos!

Iar speed dating-ul organizat de Tandem Cafe impreuna cu Media Pro nu este o exceptie*. Insa, daca esti single si bucuresteanca, poate te intereseaza sa incerci. Mai ales ca iti da ceva de facut pe 14 februarie, cand va avea loc dracia, in acelasi tandem cafe.

Inscrie-te intre 1 si 11 februarie, trimitand pe adresa concurs@msat.ro o poza recenta si datele tale personale: Nume complet, Adresa, Telefon, Email, Data nasterii, Inaltime, Greutate, Studii, Ocupatie, Hobby.

Citeste si:  Pasiune sau bani

Atentie, trebuie sa ai peste 18 ani! Se vor alege 20 de fete si 20 de baieti cat mai compatibili. Castigatorii vor fi anuntati pe email si au obligatia sa confirme in scris acceptul participarii, in 24 de ore de la instiintare.

Evenimentul de speed dating incepe la ora 19 si tine doua ore. Doua ore in care fiecare participant si participanta au cate 20 de intalniri de cinci minute fiecare.

Citeste si:  Madagascar, insula animalelor nemaivazute

Impresiile de la final se scriu intr-un formular special cu note pentru persoanele placuta sau mai neplacute. In functie de cum te potrivesti cu baiatul care ti-a placut (adica daca si el te-a ales pe tine), la final organizatorii vor anunta cuplurile compatibile sau ale caror alegeri au coincis. Noile perechi vor fi premiate de Hollywood Multiplex cu invitatii la filmul Din Paris, cu dragoste si cu vouchere de la Tandem Cafe.

*Vor sa promoveze filmul From Paris with Love. Asta asa ca sa fii in tema. 🙂


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.