Sport extrem: sexul la birou !

Sexul la birou suna… bine, foarte bine, incitant, interzis, tabu, decadent, sexi, pasional, nerabdator, incins, nonconformist, savuros, patimas, cu… multe consecinte, nepasator si atat de discutat. Discutat in privat, dar asta numai daca ai noroc si nu se afla. Daca nu ai noroc, vei beneficia de atentia colegilor tai luni intregi, luni intregi, ani poate de discutii susotite pentru o singura mica si nesemnificativa scapare. Dar ah, sexul la birou este atat de nepotrivit si tocmai de aceea atat de cautat. A devenit un MUST in agenda noastra de To Do in this lifetime.

Este indicat pentru ca:

– este atat de interzis si de compromitator incat se recomanda prin el insusi si prin aceste doua „atribute” nu mai are nevoie de reclama;
– este numai pentru fete si baieti rai sau cel putin asta e folclorul in domeniu, asa ca de ce sa nu te aliniezi si tu?!?!
– este detensionant. Nimic nu face mai bine dupa o zi stresanta la birou ca o partida scurta de sex pe biroul tau sau al lui sau, si mai bine, al sefului plecat din oras.
– trebuie sa o bifezi si pe asta la un moment data, asa ca de ce nu…
– antreneaza creierul, sangele, muschii, pofta de viata, perspectivele.
– face parte din sarea si piperul unei relatii intre colegi, daca ai asa ceva.

Citeste si:  Ce mai barfim?

Este contraindicat pentru ca:

– s-ar putea sa se afle si sa iti dauneze. Daca se afla despre mica ta aventura la birou va fi un dezastru; daca se afla despre ea acasa si partenerul oficial nu este chiar el cel din imaginea alaturata, un dezastru si mai mare.
– biroul si camera „acelea” vor fi compromise pentru totdeauna si nu vei mai putea sa iti faci treaba netulburata de amintiri. Asa ca sfatul e, daca tot o faci, fa-o intr-un alt birou, nu in al tau.
– emotiile prin care ai putea trece in cazul in care ati fi surprinsi ar putea lasa ceva sechele psihice, dar si fizice.
– nu vrei sa ai spectatori. Recunosc insa ca asta se rezolva simplu – verifici daca este usa bine inchisa.

Citeste si:  Cariera ideala

Una peste alta insa, mai in gluma mai in serios, desi subiectul este cunoscut in toate mediile profesionale, nu este unul deschis si tratat cu amuzament asa cum merita. Mediul profesional este unul rigid, in care un subiect atat de tabu si prin excelenta privat, personal, nu isi gaseste prea usor locul. Chiar daca nu se vorbeste despre sex la serviciu sau in mediul in care lucram, el se practica totusi in mod frecvent. Citeam la un moment dat intr-un pasaj din „Sex si Bussiness” de Shere Hite, ca 42% din persoanele interogate din cadrul societatilor multinationale au o „legatura” cu cineva in compania unde lucreaza si ca 35% dintre ei o ascund. Unii o fac sub forma de aventura „extra-conjugala”, altii sub forma de hartuiala sexuala (relatii sef/subaltern) si doar 4,5% ca o relatie intre celibatari in previziunea unui viitor de cuplu sau casatorie…

Citeste si:  Cum combatem astenia de primavara

Nu ma pot abine sa intreb, desi imi dau seama ca nu e profi si ca niciodata in cariera voastra nu va fi important un aspect ca acesta, dar… ati facut-o la birou? Unde, cum, cu cine? Indicatii? Contraindicatii?


6 Comentarii
  1. n-am facut-o dar nici mult nu mai aveam… este incitanta toata aceasta postura periculoasa. sper ca data viitoare sa nu mai intre femeia de servici peste noi

  2. atunci cand stai tarziu de tot nu are cine sa te deranjeze, iti spun eu. e foarte misto sa fii satisfacuta peste hartiile de pe birou, hartii pe care deja le urasti. iar daca stiti amandoi ca este doar pentru distractie, si nimic mai mult, nu va fi ciudat dupa. oricum,pe birou, langa birou, pe scaunul sefului, la toileta in pauza de masa, orice fantezie ai, e foarte fezabila, crede-ma!!! numai sa ai grija sa nu devii glumita departamentului daca sa afla (pentru ca el va deveni automat armasar in ochii lor, iar tu o mica t****)

  3. Da, am facut-o la birou, am o baie misto si imi place acolo.
    Prietenul meu (colegul meu de altfel, lucram la aceeasi banca) este foarte incantat.

  4. eu sunt mai pragmatica…biroul poate fi considerat un spatiu disponibil ca oricare altul…daca stii sa alegi momentul cand sa nu risti sa fii deranjata sau vazuta; desi unii tocmai asta considera incitant – riscul. Bineinteles ca e foarte important si partenerul…adica sa fie cineva in care sa ai incredere, sau si mai bine sa fie persoana iubita. Astea ar fi teoriile…practic e placut sa faci dragoste oriunde, atunci cand iti doresti …si daca biroul a fost disponibil pentru asemena intalnire… mi s-a intamplat si asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.