Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce profesie sa alegi!

Anumite caracteristici ale semnului zodiacal ne fac mai potriviti pentru o meserie sau pentru alta. Descopera cum anume te avantajeaza zodia in care te-ai nascut pentru anumite domenii profesionale.

Berbec
Competitia iti este in sange, asa ca mai orice meserie ti se va potrivi. Ai succes ca acupunctor, chirurg, stomatolog, pompier, ofiter sau detectiv particular. Ai foarte multa energie, asa ca esti atrasa si de sport, potrivindu-ti-se cascadoria, pilotajul ori salvamontismul. Un post de director, de lider politic te prind de asemenea – manusa.

Taur
Esti un spirit practic, cu o intuitie financiara iesita din comun. O meserie in domeniul finante – banci, asigurari, contabilitate ti s-ar potrivi foarte mult. Alte meserii in care poti avea succes sunt cele de biolog, horticultor, productie de ingrasaminte. Poti imbina constructiile cu arta, lucrand in arhitectura, decoratiuni interioare, dar si sculptura.

Gemeni
Esti o fire comunicativa, spontana si reprezinti tot ceea ce tine de cifre, de litere, de inmultire si de adunare. Ai tendinta de a te apuca de mai multe lucruri deodata. Gemenii sunt foarte buni ca oameni de media, traducatori, scriitori, editori, profesori, agenti de publicitate, lucratori in departamentul de relatii cu publicul, comercianti, oameni de stiinta, avocati. Alte meserii care ti se potrivesc: muzician, actor, mim sau acrobat.

Citeste si:  Colegii, prietenii ÅŸi admiratorii îi aduc un ultim omagiu lui Åžtefan Iordache la Teatrul NaÅ£ional

Rac
Ai o imaginatie creatoare iesita din comun, insa esti totodata foarte lenesa, inconstanta si trebuie sa fii mai mereu impinsa de la spate. Necesiti o motivare constanta, altfel nu depui nici cel mai mic efort pentru o actiune pe care o consideri neprofitabila sau departe de ceea ce te reprezinta. Te caracterizeaza orice meserie creativ artistica: literatura, regie, actorie, muzica, pictura, dar si psihologie sau ocultism, arheologie sau educatie.

Leu
Esti dotata cu spirit de sinteza, asadar poti fi persoana potrivita pentru orice functie de conducere. Meserii care ti se potrivesc: lider, politician, ambasador, director, patron, administrator. Leul este atras si de aur, bijuterii, putand fi un exceptional expert in acest domeniu sau moda, obiectele de arta, turismul, distractiile, vacantele, copiii.

Fecioara
Esti foarte migaloasa din fire, oferi o mare atentie detaliilor, asa ca esti inclinata spre meserii ca: bibliotecar, functionar de birou, contabil, librar, ceasornicar, spre munca de precizie, de control, de clasare, de analiza, de verificare, de depozitare. Esti, de asemenea, interesata de sanatate si iubesti animalele, asa ca poti deveni un medic veterinar apreciat sau laborant, farmacist, zoolog sau florar.

Citeste si:  Construirea carierei de succes

Balanta
Calitati: echilibru, justitie, gratie, eleganta. Defecte: oscilatie, snobism, comoditate. Poti deveni diplomat deoarece tactul te ajuta in relatiile cu publicul. De asemenea, esti atrasa de meserii precum: dansul, gimnastica sau artele circului care tin de acrobatii. Nativele nascute sub semnul Balantei sunt niste stilisti formidabili, artisti plastici sau creatori de moda.

Scorpion
Este foarte exigenta cu ceilalti, insa mai putin cu sine. Ii place sa conduca, sa organizeze, sa transforme. Esti dotata in domeniul politicii si al managementului. Alte meserii care te caracterizeaza: serviciile secrete, detectiv, militar, criminalist, medicina legala ori chirurgia, psihologia, psihiatria, stiinta in domeniul nuclear, navigarea. Poti fi si scafandru, magician, medium, hipnotizator, ocultist. De asemenea, poate administra cu succes functii in domeniul administrarii cimitirelor, pompelor funebre.

Sagetator
Esti plina de vitalitate, de pasiune si de inflacarare. Domenii recomandate: filosofie, stiinta, teologie. Poti fi, de asemenea, un bun traducator, conferentiar sau profesor universitar. Multi diplomati sau ambasadori sunt nascuti sub semnul Sagetatorului, deoarece sunt inzestrati cu tact si diplomatie. Pot fi, de asemenea, mecanici, fierari sau pietrari.

Citeste si:  Angelina si Brad se muta in Franta

Capricorn
Esti responsabila, ambitioasa, rabdatoare, perseverenta, organizata. Ascensiunea sociala este lenta, dar sigura, iar realizarea survine de obicei in a doua parte a vietii. Poti deveni un politician de succes sau poti fi sculptor, geolog, arhitect, filosof, arheolog sau alpinist. De asemeanea, esti foarte atrasa de haina militara. Alte meserii care te avantajeaza sunt: patriarh, episcop, cardinal.

Varsator
Esti spontana, intuitiva, ai o viziune utopica asupra vietii, insa ai si tendinte dictactoriale. Esti atrasa de meseriile din domeniile de avangarda precum: informatica, robotica, ingineria genetica, astronautica, aviatia. Poti deveni un bioterapeut de succes, parapsiholog, astrolog sau radiestezist. Imaginatia te ajuta sa ai inclinatii in sfera literaturii si regiei de film.

Pesti
Sunt foarte sensibili, emotivi, receptivi si intuitivi. Daca nu si-au gasit o meserie care sa-i pasioneze, se pot plafona si deveni foarte lenesi. Daca, in schimb, vor fi inspirati, optand pentru o slujba la care au inclinatii, atunci pot deveni cei mai buni in domeniul respectiv. Au aptitudini in literatura, muzica, dans, pictura, sculptura, actorie si regie, dar si psihologie sau sanatate.


11 Comentarii
  1. Ar trebui sa cred ca toti capricornii vor deveni alpinisti sau episcopi, politician etc.? nu mi se potriveste… cat despre tibicondo, e bun comentariu ca este putine, ca e sub 50 (*imi plac aceste meserii-asa se spune)

  2. Intr-adevar, mie ca persoana de sex feminin mi se potrivesc mai ales acele meserii de patriarh si episcop:))), fiti macar atenti la formulare, pt ca se intelege ca acest horoscop este adaptat femeilor.

  3. ce tampenie….sunt fecioara…iar ultimul lucru din lume ar fi sa ma fac zoolog sau florar=)))….

    am o ambitie incredibila si aceste \”job\”-uri cu siguranta nu mi se potrivesc…. cu atat mai putin sa ma fac bibliotecara:))… nu stiu de unde aveti \”inspiratia\” asta…dar cu siguranta nu e generala… va axati pe o prostie… si insistati in mod prostesc pe aceste aspecte STOP!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.