Starurile pot dauna afacerilor

Iata doua exemple concludente despre cum se poate intampla asa ceva.

Conducerea hotelului Shuters din Santa Monica i-a interzis lui Lindsay sa mai stea vreodata intr-una dintre camerele lor dupa dezastrul pe care aceasta impreuna cu iubitul ei l-au lasat la ultima sedere.
Angajatii spun ca apartamentul in care acestia au stat arata ca o cocina dupa plecarea lor. „locul era plin de mizerie si camerele duhneau a fum de tigara”. Locul a fost mai intai fotografiat inainte ca cineva sa-l curete. Pe langa a face mizerie, cei doi au avut timp sa consume toate bauturile cu care fusese aprovizionat minibarul.

Citeste si:  Minunile ingineriei moderne

Vedetele aduc, se pare, pe langa faima, si pagube unui loc. Proprietarii trebuie sa cantareasca avantajele si pierderile, sa vada ce cantareste mai greu.

Britney Spears, de exemplu, a luat o bricheta din magazinul unei benzinarii fara sa plateasca. Nu este la prima abatere de acest fel. Bricheta nu a fost primul obiect pe care l-a „subtilizat” dintr-un magazin, ci doar ultimul si cel mai putin costisitor. In trecutul ei zbuciumat, au mai fost zvonuri cum ca a furat o peruca si niste haine, dar acum a fost prima oara cand dovezile au fost clare. Camerele de supraveghere au surprins-o intorcandu-se cu fata si spunand „Am furat ceva. Oh, cat sunt de rea!”, insa „gluma” ei nu a fost apreciata si de proprietar, care spera ca, atunci cand Britney va reveni, va aduce si banii pe bricheta. Deocamdata, nu au fost depuse plangeri.

Citeste si:  Droguri si sex in noul Harry Potter

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.