Stefanel sarbatoreste un an de la lansarea primului concept store din Romania

Cocktail-ul organizat pentru aniversarea primului an de existenta a concept store-ului Stefanel din Piata Romana Nr.3 a avut loc in aceasta seara. Deschiderea acestui magazin, in urma cu un an, a venit ca o confirmare a legaturilor puternice pe care brand-ul Stefanel le are cu piata din Romania, considerata una dintre cele mai importante la nivel mondial. Compania este prezenta in Romania inca din 1991, detinand 10 magazine monobrand.

foto

Sunt bucuros sa ma aflu in Bucuresti cu ocazia primei aniversari a Vilei Stefanel. Cand am deschis primul magazin in Romania, in urma cu mai bine de 20 de ani, am stiut ca legatura noastra cu aceasta tara va fi una puternica datorita faptului ca romanii iubesc calitatea si moda iar Stefanel este sinonim pentru ambele. Din acest motiv, prezenta noastra in Romania a fost din ce in ce mai accentuata si speram sa crestem in continuare, alaturi de clientii nostri, in viitorul apropiat., a declarat Carlo Stefanel, Chairman of the Administration Board for Romania.

Citeste si:  Bulgaria iarna si vara, last minute si early booking

Magazinul monobrand este structurat pe doua etaje, cu o zona de expunere de 357 m2, destinata atat femeilor, cat si colectiilor de accesorii. Concept store-ul, proiectat de catre Sybarite, un studio londonez de arhitectura specializat in crearea spatiilor dedicate modei, este in concordanta totala cu filozofia brand-ului, imbinand cu succes traditia, eleganta si senzualitatea – elemente ce se regasesc in fiecare colectie Stefanel si in special in cea de tricotaje, care a fost ADN-ul companiei timp de 50 de ani.

Citeste si:  Jasmine cauta menajere tinere

La petrecere au fost prezenti peste 300 de invitati si zeci de vedete – dintre care amintim: Laura Cosoi, Andreea Patrascu, Adela Popescu si Dana Rogoz (toate purtand Stefanel), Alexandra Badoi, Albertina Ionescu, Laura Lazar, Corina Vladescu, Siella, Aylin Cadir, Raluca Lazarut.

foto

foto

foto

foto

foto

foto

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.