Stephan Pelger la Victoria The Shop

Creatorul de moda Stephan Pelger impreuna cu stilistul Ciprian Sipos va invita sa sa descoperiti noul context al artei, vernisajul Victoria The Shop, deschis in Calea Victoriei 63-81, Hotel Radisson Sas.

Stephan Pelger va invita sa admirati unele din creatiile sale, peste care, vara, si-a lasat amprenta pasionala, intr-un zbor de fluturi de matase.
Succesul lui Stephan Pelger este binecunoscut în lumea modei prin stilul non-conformist de a aborda eleganţa şi feminitatea dar şi prin suflul nou pe care îl aduce în modă. Acest succes internaţional are la bază faptul că Stephan nu creeazăa de dragul modei, ci de dragul frumuseţii feminine, astfel creaţiile sale pun în valoare maximă orice persoană care le poartă.

Citeste si:  Berlin - un oras cu o istorie aparte

Ciprian Sipos va invita sa descoperiti lumea vazuta din centrul lumii: Bucuresti-ul, de astazi, vazut de dupa vitrina decorata in stilul sau personal si captivant.

Aici, la Victoria The Shop este bine-venită orice femeie care doreşte să se îmbrace superb, să fie tratată cu cea mai mare caldură si importanţă.

Citeste si:  Cumnatul actriÅ£ei Jennifer Hudson a fost arestat în legătură cu cele două crime

Victoria The Shop :+40 213 138 733
Show room Stephan Pelger :+40 21 322 60 60


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.