Stii sa flirtezi?

Please select a featured image for your post

Barbatii, dar si unele femei, considera ca flortul e un sport, asa ca, pentru a fi foarte buna la flirtat, trebuie sa ai cateva ore de practica la activ. Flortul este primul pas spre a cunoaste mai bine un posibil partener. Flirtand ne dam seama daca tipul bine facut si foarte zambaret ni se potriveste, sau e pur si simplu un al frumos de portelan cu care nua vem nimic in comun. Flirtul e prima faza a unei relatii, de aiai incepe tot! Asa ca, flirtand cu talent ai toate sansele sa pui bazele unei relatii reusite. Increderea in sine si atitudinea pozitiva. Hai sa fim seriosi, nici un barbat nu e atras de o mironisita care se plange tot timpul si care e mereu in postura de victima. Bine, in afara de Superman sau Batman, dar nu vorbim de super-eroi. Un nivel ridicat al stimei de sine te va ajuta foarte mult atunci cand flirtezi, pentru ca te face puternica, atractiva si oarecum misterioasa. Barbatii prefera femeile care nu par a fi incomodate de zambetele sau dialogul lor. Asa ca, zambeste atunci cand vorbesti, pastreaza o atitudine optimista, manifestata printr-un ton cald, care sa invite mereu partenerul sa raspunda sau sa iti puna noi intrebari.
Citeste si:  Conferintele „Mircea Vulcanescu”: Mircea Vulcanescu in arhivele securitatii
Nu fa gesturi bruste si pripite, pastreaza un ton constant al vocii, pentru ca nu uita,s copul flirtului este c partenerul sa se simta bine alaturi de tine, sa fie relaxat si in largul sau. Pentru a-ti pastra atitudinea joviala si optimista, nu te gandi niciodata la urmarile flirtului si nu iti afce nici un fel de iluzii. Traieste clipa si vei vedea mai apoi daca flirtul a fost productiv. Daca inainte de fiecare cuvant speri ca acela sa fie cuvantul magic care sa duca spre o relatie, risti sa iti alungi toti pretendentii. Faptul ca te dedici flirtului ca si cum ar fi ultima experienta din viata ta, fara a te gandi la ziua de maine , te va asjuta sa fii relaxata.
Citeste si:  Povestea Yellowbird (Pene Galbene), din 30 ianuarie in cinematografele din Romania
Citeste limbajul corpului. In cazul flirtului si nu numai, gesturile si miscarile corpului sunt foarte importante si pot transmite o multime de informatii. Citeste cu atentie semnalele primite de la partener si ai griji ce fel de semnale emiti tu. Cu act partenerul sta mai aproape de tine, cu atat este mai atras de tine, iar daca se apleaca usor inspe tine atunci cand vorbeste, e cu siguranta atras!Faptul ca mentineti contactul vizual, ca va priviti in ochi este un aspect foarte important al flirtului, inseamna ca nu ascundeti nimic, ca intentiile sunt sincere. Urmareste si semnele nervozitatii si emotiilor: o pozitie rigida a corpului, faptul ca nu scoate mainile din buzunar, nu se uita niciodata la tine cand vorbeste iar de privit in ochi nici nu se pune problema. Aceste semne pot insa trada si faptul ca persoana nu e interesata de tine, asa ca singura solutie este sa directionezi conversatia astfel incat sa ii aflii intentiile.
Citeste si:  Turneul mondial Seal se apropie de Romania
Reguli generale. Nu fii categoica si nu pune intrebari inchise. Scopul flirtului nu este sa iti impui punctul de vedere si nici sa faci interogatoriul partenerului, ci sa legi o conversatie placuta, in care sa aflati mai multe unul despre celalalt fara a fi constransi in vreun fel. Dintre subiectele indicate: jobul, prietenii, familia, filemel si muzica si mai ales interesele personale. Chiar daca nu esti de acord cu tot ce spune, pastreaza-ti zambetul si tonul prietenos. Aveti timp sa va contraziceti mai tarziu, daca va fi cazul. Nu te zgarci la complimente dar plaseaza-le in conversatie astfel incat sa fie in context si mai ales sa fie cat se poate de sincere. Si regula de baza a flirtului: nu flirta niciodata cu o tip care nu te intereseaza din punct de vedere amoros, risti sa ii trimiti semnalele gresite si deci il vei pune intr-o situatie jenanta atunci cand il vei refuza mai tarziu.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.