Stopul cardiac care l-a ucis pe Michael Jackson ar fi fost provocat de o injectie cu un analgezic

Stopul cardiac care i-a provocat moartea lui Michael Jackson ar fi fost cauzat de o injecţie cu analgezic, rezultatele autopsiei care să clarifice acest aspect urmând să fie făcute publice peste câteva zile sau chiar săptămâni, potrivit presei americane.

Potrivit site-ului TMZ.com, cel care a dat joi, primul, vestea morţii lui Michael Jackson, scrie că megastarul ar fi decedat după ce i-a fost administrată o injecţie cu Demerol, analgezic de care cântăreţul era dependent de mai mulţi ani. Presa americană relatează că, la scurt timp după injecţie făcută la reşedinţa lui Jackson din Los Angeles, respiraţia artistului s-a îngreunat din ce în ce mai mult, până când s-a oprit.

TMZ mai scrie că Poliţia din Los Angeles îl caută pe medicul Tohme, care se presupune că i-ar fi făcut injecţia.

Citeste si:  Vedetele noastre se intorc din vacante...toride

Potrivit cotidianului american LA Times, la momentul decesului, medicul său personal, Tohme R. Tohme, se afla alături de el ÅŸi a încercat să îl resusciteze. Fratele lui Michael Jackson, Jermain, a declarat că paramedicii au încercat să îl resusciteze timp de mai mult de o oră. Jermain Jackson a mai spus că o cauză clară a decesului nu poate fi cunoscută până când nu va fi finalizată autopsia. „Autopsia este plănuită pentru vineri, însă rezultatele, probabil, nu vor fi definitive până când nu vor fi realizate testele toxicologice, un proces care poate dura câteva zile sau chiar săptămâni. Oricum, dacă o cauză este determinată prin autopsie, rezultatele vor fi anunÅ£ate”, a declarat Jerry McKibben, membru al Los Angeles County Coroner.

Citeste si:  Internship-uri pentru studenti

Michael Jackson a murit, joi, la vârsta de 50 de ani într-un spital din Los Angeles, unde fusese transportat de urgenţă în urma unui stop cardiac, veste ce a provocat o undă de şoc pe măsura celebrităţii planetare a celui supranumit regele muzicii pop. Artistul a concertat inclusiv în România, în 1992 şi 1996.

Decesul regelui pop intervine în momentul în care cântăreÅ£ul spera să-ÅŸi facă marea întoarcere pe scenă, în această vară, cu o serie de concerte. După ce practic a dispărut din viaÅ£a publică de la achitarea sa, în 2005, într-un răsunător proces în care a fost acuzat de atingeri de natură sexuală asupra unui minor, cântăreÅ£ul a reapărut pentru scurt timp în martie pentru a anunÅ£a o serie de nu mai puÅ£in de 50 de concerte. ÃŽn timpul unei scurte intervenÅ£ii în faÅ£a presei ÅŸi a miilor de fani, Michael Jackson, care a venit cu o întârziere de peste o oră ÅŸi jumătate faţă de ora la care fusese anunÅ£ată declaraÅ£ia, a spus că va fi vorba despre „ultimele sale spectacole la Londra”. ÃŽnsă la sfârÅŸitul lunii mai, organizatorii au anunÅ£at că lansarea seriei de concerte a fost amânată cu câteva zile, în iulie, dând însă asigurări că acest fapt nu are nimic a face cu starea de sănătate a starului, obiect al speculaÅ£iilor de câţiva ani încoace.

Citeste si:  Rochii de mireasa de pe vremuri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.