Stufstock 2009 risca sa nu mai aiba loc, din cauza fondurilor insuficiente

Festivalul muzical Stufstock, organizat din 2003 la Vama Veche, în timpul sezonului estival, se va desfăşura şi anul acesta doar dacă vor fi adunate suficiente fonduri de la sponsori, a declarat, pentru NewsIn, jurnalistul Mircea Toma, unul dintre organizatori.

„Nu pot să confirm că nu va mai avea loc. Dacă se strânge masa critică de sponsori, îl facem. Suntem hotărâţi să-l facem. ÃŽn acest caz, cu situaÅ£ia din acest an, se va numi Best of Stufstock ÅŸi va fi doar cu formaÅ£ii româneÅŸti. IntenÅ£ionăm să-l organizăm, cel mai probabil, la început de august”, a precizat Mircea Toma.

Citeste si:  Martisoare de vedete

La ediţia de anul trecut a festivalului au participat nume cunoscute ale muzicii europene, printre care trupele Apocalyptica din Finlanda şi dEUS (Belgia).

Festivalul a demarat ca prefaţă la campania „SalvaÅ£i Vama Veche”, iniÅ£iată de AsociaÅ£ia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural, care a avut ca scop sensibilizarea autorităţilor ÅŸi a opiniei publice asupra pericolului distrugerii din punct de vedere ecologic ÅŸi cultural a zonei.

Citeste si:  Cum combatem astenia de primavara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.