Sun Plaza a intrat in Guinness World Records

Guinness World Records a omologat joi, 25 noiembrie, recordul mondial stabilit de Sun Plaza – 449 658 de becuri care compun cea mai mare instalatie de lumini de Craciun din lume, amenajata in interiorul unei locatii.

Aprinderea decoratiunilor de Craciun a avut loc in cadrul unui eveniment public organizat pe esplanada centrului comercial. Michael Richard, Directorul General EMCT, Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 si vedeta de televiziune Laura Cosoi au fost cei care au apasat efectiv pe butonul care a plasat Sun Plaza in Cartea Recordurilor.

Citeste si:  Nu cereti Stoli Martini cand in jur se bea bere

“Sun Plaza a aprins cea mai mare instalatie de Craciun din lume. Pentru noi insa mai important decat stabilirea unui record este de a face din Sun Plaza o experienta extraordinara de cumparaturi si de petrecere a timpului liber, de sarbatori si in fiecare zi a anului” a declarat Michael Richard Director General EMCT Romania, dezvoltatorul Sun Plaza. „Marcam astazi debutul unui maraton de evenimente si activitati dedicate sarbatorilor de Craciun care fac din Sun Plaza destinatia de senzatie a intregii familii”.

Citeste si:  Romanul unui tocilar de ghetou urmarit de fukú

Cele 449 658 de becuri integrate in mai mult de 700 de instalatii de lumini au fost montate timp de 2 saptamani, in afara programului de lucru cu publicul al centrului comercial. 40 de oameni au fost implicati direct in instalarea decoratiunilor de Craciun . Datorita complexitatii lucrarilor, sectiuni din tavanele Sun Plaza au fost demontate si remontate pentru a putea sustine greutatea si numarul impresionant de instalatii.

Citeste si:  Unde mergem in week-end? 18-20 iulie

***
Guinness World Records este o carte de referinta publicata anual, care contine o colectie recunoscuta international de recorduri mondiale, atat performante umane cat și lucruri extreme ale lumii naturale. Cartea in sine detine un record mondial, ca fiind cea mai bine vanduta serie de carte care detine drepturi de copyright.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.