Sun Plaza va aprinde cea mai mare instalatie de Craciun din lume

Joi, 25 noiembrie, de la ora 19:00, Sun Plaza va aprinde cea mai mare instalatie cu decoratiuni de Craciun din lume, o tentativa pe care o va inscrie in Cartea Recordurilor Guinness.

Reprezentantii Guinness World Records vor fi prezenti la BucureÅŸti pentru a omologa ÅŸi inscrie tentativa de record mondial la categoria celui mai mare numar de becuri aprinse intr-o instalatie de Craciun amenajata intr-o singura locatie.

Citeste si:  Cum "negociezi" cu Fecioarele?

In prezent, recordul mondial al celei mai mari decoratiuni de Craciun numara 150.000 de becuri. Instalatia Sun Plaza, ce va fi supusa adjudecarii Guinness World Records, include un numar de becuri de cateva ori mai mare decat recordul actual. Numarul efectiv al becurilor din instalatie face subiectul unui concurs pentru public ÅŸi va fi dezvaluit in momentul aprinderii joi, 25 noiembrie, pe esplanada Sun Plaza, de la intrarea principala dinspre Piata Sudului.

Citeste si:  Mihaela Radulescu vs. Elan Schwartzenberg

***
Guinness World Records este o carte de referinta publicata anual, care contine o colectie recunoscuta international de recorduri mondiale, atat performante umane cat și lucruri extreme ale lumii naturale. Cartea in sine detine un record mondial, ca fiind cea mai bine vanduta serie de carte care detine drepturi de copyright.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.