Sutienul-minune

In „Cancan” citim despre o mare, mare inventie. Cel putin, atat de entuziasmati par cei ce semneaza articolul, articol care aduce o veste buna celor care le e teama de bisturiu, nu au mijloacele financiare necesare sau nu pot din diverse motive sa apeleze la chirurgia estetica.

Este vorba de lansare pe piata a sutienului-miracol, produs de o firma spaniola, „Teleno”, care este prevazut cu un sistem care face ca bustul dumneavoastra sa explodeze ca prin minune.

Citeste si:  Vanzare produse naturale

Pretul este si el unul accesibil, de 44 de euro, iar aspectul este unul natural. Noi ne intrebam ce te faci insa dupa ce se stinge lumina, caci si simtul tactil poate descoperi „inselatoria”.

Ca o curiozitate si o dovada a obsesiei anumitor femei, care parca incearca sa depaseasca granitele umanului, se pare ca cel mai solicitat numar de cupa este 100, urmarea fiind niste sani care par de 110. Or, 100 este deja prea mult si ar trebui cautata o solutie de „mascare”, nu de evidentiere, cu atat mai putin de „augmentare”. Comentariile sunt de prisos.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in decembrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.