TATU revin in forta!

Fetele neastamparate de la Tatu au revenit cu un nou hit. Sincer sa fiu, in afara de ciorapeii lor albi, imaculati si de un refren repetat obsesiv „All the things you said, all the things you said running through my head” nu mai tineam minte nimic in legatura cu ele. Bine, dragii mei, fie. Imi mai populau creierul imaginile lor in calitate de lesbiene adolescente.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 3-9 august

Acum, ca au revenit, sunt curios in ce forma. Sa fi trecut ele de faza joculetelor de pension la chestii serioase, hard core?

Noua melodie se numeste „Beliy Plaschik” si deja face furori pe web. Este primul extras de pe albumul Waste Management. In videoclip, Yulia Volkova (bruneta) este impuscata de colega ei de trupa, Lena Katina. Prea multe nu s-au schimbat, tot avem parte de multa lenjerie. De la ciorapei albi trei sferturi au trecut insa la dres negru cu portjartier, de la maiou de bumbac la sutien push-up.

Citeste si:  Masina de facut paine

Ce este insa socant este imaginea unei Yuliei insarcinate. Si, mai mult de atat, faptul ca ea joaca rolul unei condamnate la moarte.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.