Talentul tau secret

Please select a featured image for your post

Circula pe net o multime bloguri personale in care fiecare isi prezinta talentele, care mai de care…unii fac bijuterii, altii picteaza, alti fac graffiti sau creeaza haine. Le privesti cu admiratie si te tot gandesti pare cum stiu ei sa faca tot felul de minunatii? Ideea e ca fiecare avem un talnet al nostru secret, fiecare ne pricepem sa facem ceva, fiecare avm imaginatie si putem fi foarte creativi, doar ca acest talent secret trebuie descoperit si cultivat pentru a da roade. Nu stii ce ai putea sa incerci? Noi iti dam cateva sugestii!

Ce ti se potriveste cel mai bine? Ai nevoie de un hobby spre care sa iti canalizezi creativitatea si nu stii exact spre ce sa te indrepti? Gandeste-te ce iti doreai cel mai mult atunci cand erai copil si indrazneste sa o iei e la zero intr-un domeniu nou. Ai fi interesata de decoratiuni interioare? Ai vrea sa incerci sa creezi haine? Ai vrea sa faci bijuterii? Trebuie doar sa ai incredere in tine si totul decurge de la sine. In sprijinul tau vin nenumaratele scoli de arta populara, pe care le poti incepe la orice varsta, important este doar sa fii inarmata cu vointa si dorinta de a invata ceva nou. Incepand un astfel de cursuri ai toate sansele sa descoperi o adevarata inclinatie spre domeniul respectiv. La fel cum foame vine mancand, talentul si creativiatea se lasa descoperite atunci cand li se da o sansa.Scrie! Scrisul este de departe una dintre cel mai creative activitati pentru ca nu te limiteaza in nici un fel. Poti sa scrii cand si cum ai chef, fara sa respecti un stil aparte, fara sa scrii neaparat corect sau respectand reguli si norme. Ideea scrisului este sa iti asterni gandurile pe foaie intr-o maniera cat de libera si la final, cand recciotesti, ai putea sa descoperi ca ai cu adevarat talent! Poti scrie proza, poezie sau articole pe diverse teme, cu cat vei scrie mai mult cu atat iti va fi mai usor, cuvintele vr curge efectiv unul din celalalt si vei gasi scrisul cu adevarat relaxant!

Citeste si:  Festivalul muzical de la Salzburg asteapta 200.000 de spectatori
Fa fotografii! Nu e nevoie sa ai cei mai performant aparat pentru a fi fotograf, pentru ca, pe langa tehnica, e nevoie de mult talent si de un ochi bun. Fotografiaza tot ceea ce ti se pare desebit, joaca-te cu culorile si vei descoperi ca se poate sa ai un talent deosebit la fotografiat. Pentru a-ti fi mai usor sa vezi cat de mult ai progresat in timp, deschide-ti un blog personal de fotografie, pe care nici macar nu trebuie sa il faci public, ci sa il ti ca pe o arhiva personala care sa te ajute sa iti urmaresti evolutia si mai mult, de fiecare data cand priveste fotografiile facute in trecut sa retraiesti momente deosebite!

Citeste si:  Horoscopul maya - partea a doua
Acul si ata. Nu ai fi crezut niciodata ca ai putea sa cosi un nasture si acum iata ca ai devenit pasionata de croitorie! Chiar daca ai nevoie in general de cursuri specializate pentru a te ajuta sa isi dezvolti talentul in croitorie, poti incepe cu lucrari mici, cum ar fi accesorizarea unei genti cu nasturasi colorati sau strasuri, poti refolosi materialele de la hainele pe care nu le mai porti pentru a crea genti si alte accesorii. In sprijinul talentului tau vin diverse reviste de specialitate, care te ajuta sa inveti trucuri si reguli de baza pentru a-ti fructifica inclinatia spre croitorie.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 9-12 iunie
Nu vei putea niciodata sa iti gasesti talentul ascuns si sa iti dezvolti creativitatea atunci cand nu ai timp liber si nu iti aloci timp pentru tine. Asa cum bine ai observat, in concediu sau atunci cand ai putin timp pentru tine iti vine cele mai multe idei bune si simti cum puterea ta creatoare creste considerabil.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.