Targul Give4Animals in Bucuresti

Please select a featured image for your post

Asociatia Robi este unul dintre ONG-urile care protejeaza animalele si incurajeaza adoptiile. Daca tot se apropie 1-8 martie, oamenii de la Robi s-au gandit sa organizeze un targ de martisoare si cadouri prin care sa se stranga bani pentru animalele din grija asociatiei.

Creatorii de produse handmade pot face donatii constand in obiecte, ce vor fi vandute in cadrul targului Give4Animals, ediţia I. Acesta se va desfasura timp de 2 weekenduri ( 26-27 februarie si 5-6 martie 2010 intre orele 17-22) in clubul Fourteen, Bucuresti (str. Benjamin Franklin Nr 14, vizavi de Atheneul Roman).

Citeste si:  Spune-mi ce zodie este partenerul tau, ca sa-ti spun ce fantezii intunecate are

Organizatorii au strans de la blogurile de handmade cu mana larga peste 400 de martisoare si alte 100 de obiecte pe care le vor pune in vanzare incepand de maine. Printre donatori se numara Biba Bijoux, Chez Serebe, Junkoteque shop, HippieBox Shop, Nona Serbanescu si Taraba cu Cercei.

Intreaga suma obtinuta din vanzarea produselor handmade va fi donata Asociatiei pentru protecţia animalelor Robi

Citeste si:  Muzeul National al Taranului Roman a castigat premiul ASER 2013

Vizitatorii targului sunt a�teptaţi cu oferte promotionale din partea clubului (1+1 free-sucuri, longdrinks, bere )si posibilitatea de a ajuta animalele abandonate cumparand un martisor special. Intrarea la targ este libera, iar acesta va fi deschis intre orele 17 si 22.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.