Targul de Turism Bucuresti

A doua ediţie la Târgului de Turism al Bucureştiului (TTB) se va desfăşura între 9 şi 11 mai 2008 în acelaşi loc ca şi anul trecut – în Parcul Izvor de lîngă Palatul Parlamentului. Organizatorii evenimentului sunt compania Interpress Turism şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) – Bucureşti, iar partenerii sunt Ministerul IMM, Comerţului, Turismului şi Profesiilor Liberale (MIMMCTPL) respectiv Primăria Municipiului Bucureşti.

„Prima ediţia a confirmat că organizarea unui târg de turism dedicat bucureştenilor reprezintă un lucru benefic. Iată că deja prin a doua manifestare se consolidează o tradiţie şi un reflex în rândul consumatorilor de vacanţe. MIMMCTPL va promova ofertele turistice în cadrul unui stand naţional cu o suprafaţă de 175 metri pătraţi, iar Municipiul Bucureşti îşi va prezenta noile concepte de promovare într-un stil original, pe o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi. Dinamica spaţiului de expunere configurat pentru acest an, numărul în creştere al participanţilor, interesul operatorilor din turism, al unor instituţii bancare, de consultanţă şi asigurări, al partenerilor media care susţin manifestarea, arată că ne aflăm pe un drum de succes. Deşi este un târg regional, a doua ediţie consemnează deja participări internaţionale ale unor firme din Ţările Baltice, Bulgaria, Grecia, Turcia etc. Ne dorim ca vizitatorii să fie cât mai bine primiţi iar expozanţii să câştige în confort” – a declarat Victor Rădulescu, preşedintele Interpress Turism.

Citeste si:  S-a deschis primul magazin C&A din Romania

Dacă la ediţia precedentă au fost generate la TTB afaceri, contacte şi vânzari de circa 1 milion de euro organizatorii se aşteaptă la o creştere de cel puţin 50%. Aceeaşi dinamică este aşteptată şi în ceea ce priveşte numărul poteţialilor turişti. TTB a fost vizitat în 2007 de 10.000 de bucureşteni.

Intrarea la Târgul de Turism se va face pe bază de invitaţie, de acreditare de presă sau de bilete. Preţul unui bilet este de 5 lei.

Citeste si:  8 pasi catre schimbarea carierei

Director Centru de Presa
Marian Constantinescu
0745.46.47.95

Pentru mai multe informaţii şi acreditări accesaţi site-ul
www.targturismbucuresti.ro
email:organizare@targturismbucuresti.ro; presa@ targturismbucuresti.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.