Targul de joburi HR Multinational

HR @ Multinational reprezintă primul târg de joburi pentru studenţii economişti organizat în Academia de Studii Economice din Bucureşti.
HR @ Multinational este organizat de Asociaţia Tinerilor Economişti din România, avându-i ca parteneri în organizare pe studenţii de la Consiliul Studenţilor Facultăţii de Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

Primele 2 editii ale târgului s-au organizat cu participarea a peste 25 de companii din diverse domenii de activitate.

Târgul de joburi HR @ Multinational ediţia a 3-a va avea loc în data de 5 martie 2008 în Academia de Studii Economice din Bucureşti, şi va aduce în rândul studenţilor peste 50 de companii din diverse sectoare: financiar-bancar, IT, telecomunicaţii, FMCG, Retail, asigurări, precum şi alte domenii de maxim interes pentru studenţi.

Citeste si:  Anda Adam

Aşteptăm participarea a peste 10.000 de studenţi, având în vedere perioada de desfăşurare, locaţia şi promovarea realizată.

Având în vedere amploarea acestui proiect în rândul studenţilor din Academia de Studii Economice din Bucureşti, precum şi din rândul altor universităţi din Bucureşti, şi mai mult, datorită faptului că două generaţii de studenţi vor finaliza studiile în anul 2008 (anul IV şi anul III pe noul ciclu de învăţământ Bologna), considerăm că organizarea celei de-a 3-a ediţii a Târgului de joburi HR @ Multinational este foarte importantă.

Citeste si:  Monitorizare plan strategic de marketing

Anul 2008 va reprezenta pentru cele două generaţii de absolvenţi, anul în care vor intra în viaţa profesională, şi vor căuta cele mai bune oportunităţi de angajare.

În acest sens, apreciem interesul pentru carieră al celor interesaţi de un astfel de eveniment, şi vă aşteptăm să participaţi în data de 5 martie la Târgul de joburi
HR @ Multinational 2008.

Citeste si:  Horoscopul dragostei in noiembrie

Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.hr-multinational.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.