Teatrul Ion Creanga inaugureaza un nou spatiu de joc, dedicat spectacolelor si activitatilor pentru copii si parinti

Teatrul Ion Creanga anunta deschiderea, incepand cu data de 3 martie a.c., a unui nou spatiu de joc pentru spectacole si ateliere dedicate celor mici, dar si parintilor, la sala Ludoteca „Apolodor din Labrador”, din cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Blvd. Unirii nr. 22).

Initiativa face parte dintr-un nou program, intitulat Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu, menit sa aduca teatrul mai aproape de copii si nu numai, acesta fiind lansat ca o invitatie adresata intregii familii. O invitatie care, totodata, isi propune sa scrie o noua pagina in istoria de aproape jumatate de secol a institutiei, copiii si parintii fiind invitati sa ia contact cu arta intr-o maniera inedita, pornind de la premisa ca Teatrul Ion Creanga este si trebuie sa fie un spatiu viu, unde magia spectacolului nu se opreste in momentul in care se trage cortina, ci continua in toate formele sale de expresie.

Citeste si:  Deciziile de inalta calitate

Programul Teatrul Ion Creanga. Spatiu viu cuprinde activitati culturale si educationale, dintre cele mai diverse, dupa cum urmeaza: spectacole de teatru pentru copii cu varsta intre 0 si 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferinte sustinute de specialisti in domeniul psiho-pedagogiei, dedicate parintilor, si expozitii de desene, costume sau diverse elemente in stransa legatura cu arta teatrala.

Calendarul evenimentelor sustinute in luna martie de catre Teatrul Ion Creanga la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei (Ludoteca „Apolodor din Labrador”) cuprinde:

• Luni, 3 martie, ora 17.00 – „Seminte-Semi” – Spectacol pentru copii intre 1 si 3 ani

• Vineri, 7 martie, ora 17.00 – „Rotocol” – Spectacol pentru copii intre 1 si 3 ani

• Luni, 10 martie, ora 18.00 – – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

Citeste si:  De Martisor, citeste si dezbate „Frumosul sex al barbatilor”!

• Marti, 11 martie, ora 17.00 – „Seminte-Semi” – Spectacol pentru copii intre 1 si 3 ani

• Miercuri, 12 martie, ora 17.00 – „Seminte-Semi” – Spectacol pentru copii intre 1 si 3 ani

• Vineri, 14 martie, ora 17.00 – „Jucaria de vorbe” – Atelier de teatru pentru copii intre 6-9 ani

• Luni, 17 martie, ora 17.00 – „Scoala prin joc – metode alternative de a invata” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

• Miercuri, 19 martie, ora 17.00 – „Povestea spicului de grau” – Spectacol pentru copii intre 3 si 6 ani

• Luni, 24 martie, ora 18.00 –Atelier „Cum dezvolti increderea in sine a copilului” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

Citeste si:  Negociere win-win

• Miercuri, 26 martie, ora 17.00 – „In parc” – Spectacol pentru copii intre 3 si 6 ani

• Luni, 31 martie, ora 18.00 – Atelier „Cum cresti autonomia si independenta copilului” – Atelier de parenting realizat in parteneriat cu SuntParinte.ro (activitate gratuita, in baza inscrierii prealabile la adresa de e-mail: parenting@teatrulioncreanga.ro)

Biletele pentru spectacolele si atelierele sustinute la Biblioteca Nationala a Romaniei de catre Teatrul Ion Creanga vor fi puse in vanzare, incepand cu data de 1 martie, la casa de bilete a Salii Rapsodia din str. Lipscani nr. 53, dar si in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro si in magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti.

Mai multe informatii despre noul spatiu al Teatrului Ion Creanga gasiti pe site-ul www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina Facebook.com/TeatrulIonCreanga.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.