Teo fara bani la casa

Vi s-a intamplat vreodata sa doresti sa achiti cumparaturile cu cardul si sa constati la casa ca nu ai fonduri suficiente? Stati linistiti, se intampla si la case mai mari.

Azi ni se relateaza in „Cancan” patania lui Teo si a bunei sale prietene, Andreea Godeanu. Cele doua au fost la cumparaturi intr-un supermarket din mall, au umplut bine niste cosuri cu provizii si s-au indreptat catre casele de marcat. Aici, au avut neplacuta surpriza sa constate ca salariul nu le fusese inca virat, asa ca s-au vazut puse in situatia penibila de a returna produsele la standurile de unde proveneau. Operatiune dificila intrucat, fiind vorba de numeroase obiecte, nu-si mai aminteau de unde le luasera.

Citeste si:  "Orasul cainilor" – propunerea Ungariei la Oscar 2015 – in cinematografele din Romania din 20 februarie

De altfel, Teo a marturisit ca reticenta ei in folosirea cardurilor de debit este mai veche. In acest sens, si-a amintit o intamplare cu Mircea Badea, pe cand cei doi erau colegi la Antena 1. Aflati intr-o banca, cineva le-a oferit niste carduri promotionale, care aveau pe ele sume mici de bani, pentru a populariza folosirea lor. Cei doi, suspiciosi, le-au refuzat.

Citeste si:  Te simti bine la munca?

La fel au facut si cand li s-au oferit napolitane sau alte produse alimentare gratis. S-au temut ca sunt alterate. Inca nu auzisera de sampling.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.