The Fault in Our Stars – Sub aceeasi stea (2014): din 13 iunie doar in cinema!

Sub Aceeasi Stea spune povestea de iubire dintre Hazel si Gus cu atat mai reala, cu cat este condamnata inca de la inceput.

Desi un medicament miraculos i-a prelungit viata, Hazel Grace Lancaster, de 16 ani, are impresia ca mereu a fost „in faza terminala”. Cand il cunoaste pe fermecatorul Augustus Waters, suferind si el de aceeasi boala cumplita, povestea lor se va rescrie complet.

Citeste si:  Maramures - taramul trecutului prezent

Hazel si Gus sunt doi adolescenti extraordinari, care au in comun un simt muscator al umorului, dispretul fata de tot ce este conventional si o dragoste care ii poarta – si pe noi, impreuna cu ei – intr-o calatorie de neuitat. Relatia lor este cu atat mai miraculoasa cu cat s-au cunoscut si s-au indragostit la intalnirile unui grup de sprijin pentru bolnavii de cancer. SUB ACEEASI STEA, ecranizarea cartii lui John Green, care a ocupat prima pozitie in topul bestsellerurilor, exploreaza aspectele amuzante, palpitante si tragice ale faptului de a fi in viata si indragostit.

Citeste si:  Istorie trista in familia lui Maruta

Curajul si seninatatea de care dau dovada sunt o lectie de viata dintre cele mai impresionante.

Sub Aceeasi Stea – o poveste de dragoste cu adevarat nebuna.

Din 13 iunie, in cinematografe.


Un comentariu
  1. e foarte misto. L-am vazut ieri. Am plans aproape tot filmul. E duios si dulce si amuzant si dramatic. Saa aveti servetelele la voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.