The Rasmus revin la Bucuresti

Please select a featured image for your post

Finlandezii de la The Rasmus au o veste buna pentru fanii lord in tara noastra, dar mai ales pentru cei din Bucuresti unde vor reveni in data de 16 februarie 2009 la Hard Rock in cadrul turneului de promovare Black Roses.

Turneul de promovare a ultimului album The Rasmus, cuprinde 30 de orase si va debuta in 22.01.09 la Stockholm. Dupa o perioada de o luna jumate de concerte, cei patru baieti vor lua o pauza la sfarsitul lui februarie urmand ca ultimele concerte sa se desfasoare la inceputul lui aprilie in Germania si Austria.

Citeste si:  LEVINTA: Haute-couture la Teatro Alcazar
Trupa s-a format in 1994 la Helsinki, dar succesul a venit un pic mai tarziu. Pana la albumul Into aparut in 2001 trupa se numea Rasmus, dar pentru a evita confuzia cu un DJ suedez si-au spus The Rasmus se pare ca schimbarea le-a adus noroc, urmatorul album Dead letters aparut doi ani mai tarziu, si single-ul In the Shadows ii aduc pe primele locuri ale clasamentelor si in inimile fanilor. Cu aproape 4 milioane de exemplare vandute, numeroase premii dintre care opt discuti de aur si patru de platina The Rasmus sunt una din trupele de vazut, chiar daca nu apreciezi in mod deosebit genul.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce relatie ai cu banii
Biletele la concertul lor din Hard Rock Cafe costa 70 de lei si pot fi procurate in magazinele Carrefour, Germanos, in reteaua Eventim, pe siteurile www.eventim.ro si www.bilet.ro, dar si la Hard Rock Café, acolo unde vor putea fi procurate chaiar si in ziua evenimentului dar cu 80 de lei.

Citeste si:  UE va imparÅ£i, de anul viitor, 500.000 de euro la "Premiile europene ale literaturii"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.