Tine-o tot asa, Britney!

Britney pare sa se intoarca, cu pasi timizi, intr-adevar, pe calea cea buna.

Dupa ce a fost surprinsa trecand pe rosu, in timp ce in masina se aflau cei doi fii ai ei, cantaretei i s-a interzis de catre judecator sa mai conduca in compania copiilor. Astfel, s-a vazut fortata sa apeleze la un sofer si deja circula fotografii cu ea, Sean Preston si Jayden James, insotiti de sofer si de o reprezentata de la asistenta sociala.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cu cine sa NU te mariti

Pe langa asta, a mai castigat o batalie. Judecatorul i-a permis sa petreaca sarbatorile de iarna alaturi de cei doi copii. Ea este hotarata sa demonstreze ca poate fi o mama buna si le pregateste un Craciun minunat. A inceput deja sa planifice o petrecere pentru copii, sperand ca aceasta va fi de neuitat. Fostul sot s-a vazut astfel nevoit sa-si anuleze propriile planuri pe care le facuse in vederea Craciunului.

Citeste si:  Controversatul film "Antichrist" va fi prezentat vineri în Capitala

Gura lumii spune ca in spatele tuturor acestor schimbari s-ar afla influenta benefic ace vine din partea noului ei iubit, care este un chelner. Noi nu putem decat sa-i uram succes. Poate reuseste ceea ce autoritatile, psihologii, rudele si prietenii nu au izbandit. Adica, sa o aduca in sfarsit pe drumul cel bun.

Citeste si:  Afla ce-ti aduce 2010, Anul Tigrului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.