Tomb Raider fara Angelina

Please select a featured image for your post

In urma cu cativa ani, Angelina Jolie facea furori in rolul Larei Croft, eroina fimului si a jocului pe calculator Tomb Raider. Desi producatorii de la Warner Brothers Inc. lucreaza deja de mult la scenariul urmatorii parti, a treia, a filmului, se pare ca Angelina a iesit din carti pentru rolul principal. Desi stirea e in stadium de zvon, se pare ca Megan Fox va fi cea care va prelua stafeta.
Citeste si:  Harley-Davidson isi dezvaluie supermodelul perfect
Motivele pentru care s-a luat aceasta decizie nu sunt insa foarte greu de banuit. Cum in ultima vreme actrita a pozat mai mult in rolul de mama si propovaduitoare a idealurilor familiei, rolul de razboinica nu prea i-ar mai sta bine. In plus, mult anuntata retragere a Angelinei de pe ecrane se pare ca i-a cam scos din sarite pe multi producatori care nu vor sa riste. De partea cealalta insa, avand in vedere ultimile succese de box office ale actritei, se pare ca unii dintre cei care si-ar dori-o intr-un film nu prea isi mai pot prmite. Desi investitia ar fi una extreme de profitabila, caci mai toti americanii si nu numai s-ar inghesui sa o vada din nou pe Angelina cea pe cae o stiau, totusi se pare ca producatorii de la Warner vor sa promoveze imagini mai „fresh” ale Larei.
Citeste si:  Criticii romani pariaza pe "Slumdog Millionaire" la Oscar
Desigur, pentru multi schimbarea nu va fi sesizabila, in aceasta categorie incadrand-se cu success impatimitii de jocuri de calculator. Pentru altii insa, mare va fi dezamagirea cand vor vedea ca afisul nu le mai anunta prezenta actritei preferate, filmul fiind programat sa apara spre sfarsitul anului 2009.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.