TouchedBy Lena Criveanu la magazinul Sepala (VIDEO)

Miercuri, 20 mai, Mihaela Glavan a inaugurat o noua editie a proiectului TouchedBy, in magazinul Sepala &RSM din strada Intrarea Tudor Stefan 24. Colectia TouchedBy Lena Criveanu are ca inspiratie formele si culorile universului marin, scoici, corali, alge dar si elemente din viata nautica.

Proiectul TouchedBy consta in realizarea de mini-colectii de accesorii (genti si pantofi) special concepute de designeri sau persoane publice cu simt artistic. Designul colectiilor apartine in totalitate celor care le semneaza, iar consultanta tehnica si productia sunt asigurate de atelierul Sepala. Seria evenimentelor TouchedBy a fost deschisa in luna aprilie de catre designerul Ana Alexe (foto) si va continua in lunile urmatoare cu colectiile realizate de George Neagu, Stephan Pelger si Ovidiu Buta.

Citeste si:  Cauti in zadar un job?

Fiecare mini-colectie in parte se va gasi la vanzare, prin comanda, in magazinul Mihaelei Glavan, timp de o luna de la lansare.

Pe durata TouchedBy Lena Criveanu, intr-o zona speciala din magazin, vor fi expuse si creatii vestimentare din colectiile Lenei Criveanu.

Lena Criveanu este unul dintre tinerii designeri romani cu stil si un adevarat simt al modei. Lena Criveanu este absolventa a sectiei de design vestimentar din cadrul Universitatii Nationale de Arta Bucuresti. Si-a facut ucenicia in moda in cadrul atelierului designer-ului Venera Arapu. Apoi s-a nascut Casa Criveanu, din dorinta de independenta si de realizarea concreta a propriei viziuni artistice. Lena Criveanu se autodefineste ca etern indragostita de frumos si colectionara de obiecte artizanale, in special acelea care reusesc sa surprinda esenta unei perioade in timp.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.