Trei dintre filmele nominalizate la Oscar – Whiplash, Foxcatcher si Begin Again – distribuite in Romania de InterComFilm Distribution

InterComFilm Distribution aduce in Romania 3 dintre filmele nominalizate anul acesta la Oscar.

Whiplash, cel mai recent film al tanarului regizor Damien Chazelle va fi lansat pe 6 februarie. La nici 30 de ani, Damien Chazelle se inscrie in cursa pentru Oscar la 5 categorii, printre care si cel mai ravnit premiu: „Cel mai bun film”. Filmul spune povestea unui student aflat la inceputul unei anevoioase experiente: transformarea in basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din tara. Whiplash a mai obtinut nominalizari la categoria „Cel mai bun actor in rol secundar” J. K. Simmons (detinatorul Globului de Aur pentru aceeasi categorie anul acesta), „Cel mai bun scenariu adaptat” (semnat de acelasi Damien Chazelle), „Cel mai bun montaj” (Tom Cross) si „Cel mai bun mixaj de sunet”.

Citeste si:  Joci singura sau in echipa ?

Tot cu 5 nominalizari se inscrie si regizorul Bennett Miller, pentru Foxcatcher. Cu o distributie de exceptie – Channing Tatum, Mark Ruffalo, Steve Carell, Sienna Miller Foxcatcher va fi lansat in Romania pe 20 martie. O drama inspirata de fapte reale care se concentreaza pe povestea de viata a lui John Du Pont (Steve Carell), mostenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o forma de schizofrenie paranoida si care ajunge sa-l ucida pe prietenul lui de-o viata, Dave Schltz (Mark Ruffalo), un luptator de wrestling premiat cu aur la Jocurile Olimpice.

Citeste si:  Cand sa renunti la job

Foxcatcher este nominalizat la categoriile: „Cel mai bun regizor” (Bennett Miller), „Cel mai bun actor in rol principal” (Steve Carell), „Cel mai bun actor in rol secundar” (Mark Ruffalo), „Cel mai bun scenariu original” (Dan Futterman si E. Max Frye) si „Cel mai bun machiaj”.

O nominalizare la Oscar a primit si comedia romantica Begin Again, la categoria „Cea mai buna piesa originala”. Avandu-i in rolurile principale pe Keira Knightley si Mark Ruffalo, filmul a fost lansat in Romania in vara anului trecut.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 1-7 iunie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.