Trei dintre membrii trupei Led Zeppelin se reunesc pentru un nou material discografic

Membrii trupei Led Zeppelin Jimmy Page, John Paul Jones ÅŸi Jason Bonham se reunesc pentru a lucra la un nou material, potrivit BBC News.

ÃŽntr-un interviul pentru un post de radio din Detroit, toboÅŸarul Bonham a declarat: „Am vrut să scriem versuri pentru piese noi de multă vreme, încă din show-ul de reunire din Londra în decembrie anul trecut, dar Robert Plant nu s-a implicat în acest proiect. Acum însă, aÅŸtept cu nerăbdare să ne întoarcem în studio”.

Citeste si:  Trofeul Transilvania al TIFF a fost castigat de filmele “Politist, adjectiv” si “Nord”

Led Zeppelin este o trupă legendară de heavy metal formată în 1968 de Jimmy Page (chitară), Robert Plant (solist), John Paul Jones (chitară, clape) şi John Bonham (tobe). Stilul trupei este foarte personal şi are rădăcini în multe genuri muzicale, cum ar fi blues, folk, raggae, soul, funk, muzică clasică, latino şi country.

Citeste si:  Armenii din Romania. Povestea oamenilor de langa noi - Lansarea albumului de fotografii

Anul trecut, pe arena O2 din Londra, membrii Led Zeppelin au revenit pe scenă pentru un concert de reunire aÅŸteptat de fanii din întreaga lume, ce a readus la viaţă, pentru o singură seară, legenda rock-ului, interpretând, timp de două ore, toate hiturile clasice, de la „Stairway to Heaven”, la „Whole Lotta Love”.

Citeste si:  Cea mai frumoasa petrecere a toamnei

Trupa a vândut 300 de milioane de albume în întreaga lume, cele mai multe în America, şi toate albumele lor de studio au ajuns în topul 10 U.S. Billboard, cu şase dintre acestea ajungând pe locul 1.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.