Trendurile in hairstyle la Congresul Intercoiffure 2007

Intercoiffure Romania si Revlon Professional Romania au organizat, luni 12 noiembrie a.c., la Palatul National al Copiilor, „Congresul Intercoiffure Romania 2007”. Spectacolul a cuprins concursul de hair-styling pentru juniori si o demonstratie a echipei Revlon Professional Romania, care a realizat tunsori cu produse proprii.

In cadrul congresului, momentul de competitie intre juniori a fost excelent prezentat, fiecare din cei participanti avand cate ceva de spus in domeniul cofura moderna. Premiul I a revenit Corinei Tanase de la salonul Ciufolici din Bucuresti, premiul al II-lea Dianei Tataru de la salonul Andrada din Bacau, iar premiul al treilea lui Iulian Tonu din Tecuci de la Salon Iulian.

Momentul Revlon , prin colectia Blondissimo toamna iarna ne-a dezvaluit pentru sezonul urmator tunsori versatile, de toate lungimile. Orice tip de podoaba capilara ai, in colectia Revlon vei gasi ceva care sa ti se potriveasca Tunsorile scurte sunt versatile intotdeauna, stilizeaza bobul in maniere extreme si confera feminitate , stil si candoare . Parul lung este respectat in miscarea sa naturala , pastrand romantismul anilor de odinioara , cand totul era mult mai firesc si mai natural. Accente aproape nevazute de styling fac coafura sa para putin dezordonata , lucrata numai de vant si poate de soare . Volumele au tendinta sa se mareasca , culorile devin extreme si contrastante , de multe ori ajutate de extensii iar liniile precise intersecteaza zone dezordonate , parca special create pentru da impresia de haos. Insa armonia este intotdeauna la mare pret chiar daca in mileniul trei se prevede ca totul este permis.

Citeste si:  Concertul Depeche Mode de la Bucuresti ar putea fi reprogramat pentru luna iulie sau septembrie

Carmen Fedeles a devenit un nume de referinta la nivel national si international datorita profesionalismului si creativitatii, cu care realizeaza cele mai sofisticate lucrari, imbinand diferite stiluri, in functie de propria viziune. Colectia sa „Black Night” remodeleaza influentele, imprumuta ceva din alura gotica, medievala, se joaca cu volumele, iar silueta feminina capata noi valente. Este interpretarea personalitatii femeii actuale, puternice, care cucereste datorita unui look personalizat. Este portretul unei femei care nu se teme de perfectiune. In aceasta colectie ingredientul principal ramane atitudinea femeii. Individualitatea este ceea ce creeaza frumusete.

Citeste si:  Madonna in Romania: 26 august 2009, Parcul Izvor

Razvan Andrei a prezentat show-ul echipei New Andrei Style, impreuna cu actorii Teatrului Omidee si cu participarea extraordinara a esteticienei Ioana Angelescu, renumita make-up artist din lumea filmului, teatrului si al televiziunii. Un moment avangardist absolut uimitor !

Prezenta pe scena a unor nume cu faima in domeniul hair style a garantat succesul acestui congres: Ileana Bajenaru, asistata de Julieta Dumitrescu, Lucian Bratu, si Cristina Carrique si Silvia Esparza doua celebre stiliste spaniole cu un CV de invidiat, momente profesionale care merg de la managerierea propriilor saloane pana la pozitii de Art Director pentru companii de renume.

„Ne-am propus sa reinventam femeia mileniului trei: puternica, nonconformista, extravaganta si foarte moderna. Femeia Crystal are un look agresiv, sexy, un machiaj puternic, tunsoare versatila, in cat mai multe culori. La prima vedere, acest gen de femeie socheaza si pare ceea ce de fapt nu este: frivola si chiar superficiala. Dar, in realitate ea stie foarte bine ceea ce vrea! Vesnic schimbatoare, dar foarte hotarata, aceasta femeie analizeaza totul. Timpul lucreaza in favoarea ei, iar schimbarea coordonatelor de spatiu si de timp este esentiala in viata sa. Tradarea zilei de ieri in favoarea celei de azi este cuvantul de ordine. Transparenta, asimetria, paranormalul, discontinuitatea si contrastul maxim definesc imaginea celei mai indraznete femei: femeia Crystal! Sofisticata si eleganta, emanand feminitate si caldura nebanuita atunci cand o cunosti cu adevarat” a spus doamna Cristina Ciuca, presedinte Contrast Impex SRL si director Intercoiffure Romania.

Citeste si:  Seiko Spectrum - ceasul cu personalitate

Fundatia Intercoiffure Romania a luat fiinta in anul 1998, la initiativa presedintelui fondator, doamna Cristina Ciuca. Este prima grupare organizata a coaforilor din Romania si in acelasi timp prima organizatie din Europa de Est care a reusit sa se afilieze la Intercoiffure Mondial. Infiintata in 1992 , societatea Contrast s-a remarcat in peisajul industriei de frumusete din Romania nu numai prin produsele exceptionale pe care le comercializeaza , dar si prin prestatiile deosebite pe care le realizeaza in saloanele afiliate .


3 Comentarii
  1. articolul reprezinta exact ce s-a intamplat la acest concurs dar pus pe format electronic.mi-ar placea sa aflu din timp cand se tin astfel de concursuri pt ca as vrea sa particip si eu .dar cum sunt incepatoare nu stiu de unde as putea afla detalii despre aceste concursuri .
    mult succes sitului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.