Tria Alfa – din dragoste pentru bijuterii

Bijuteriile Tria Alfa sunt mereu pline de fantezie. Nu te-ai fi asteptat de la o marca structurata asa incat sa functioneze in sistem de productie de serie mare si foarte mare. Compania vinde en-gros si en-detail, inca din 2002, de la infiintare, si se mandreste cu bijuteriile placate cu aur si argint, realizate exclusiv cu cristale Swarovski, sticla de Murano, si pietre semipretioase. Designerii firmei creeaza sezonier colectii de o prospetime si o eleganta desarvarsita, pe care orice femeie ar fi mandra sa le poarte.

Tria Alfa este distribuitor pentru hipermarket-urile Carrefour din Bucuresti, Brasov si Ploiesti. Parteneriatele incheiate de catre Tria Alfa cu reviste de moda si lifestyle ca: Tabu, Beau Monde, Unica, Mireasa, Cosmopolitan, Avantaje, Look, Bolero si alte publicatii: Jurnalul National, Monden si Viva, sunt cele care ii asigura deschiderea la publicul amator de bijuterii originale. In mod cert, ai aflat de aceasta marca autohtona din revista ta preferata sau printr-un periplu in unul din magazinele lor.

Citeste si:  YARD SALE® Aniversar 28 Februarie - 1 Martie

Magazinele din Bucuresti se gasesc la urmatoarele adrese: Strada Mendeleev numarul 2, langa Piata Amzei, in sectorul 1, pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu la numarul 14 si in Bulevardul Nicolae Balcescu la numarul 16.
Magazinele acestea au, de asemenea, materiale brute de vanzare, in strada Nicolae Balcescu, pentru cazul in care esti interesata sa iti refaci sau sa iti confectionezi singura propriile giuvaieruri unicat. Insa noi iti recomandam cu caldura si incredere sa recurgi la acest atelier pentru a-ti transforma propriile idei in realitate. Ai libertate deplina in creatie si siguranta ca posezi o podoaba unica, la fel ca tine!

Citeste si:  Scoate liderul din fiecare angajat

Pe acest criteriu s-au bazat nu doar clientele fidele, ci si industria de teatru si film, atunci cand a apelat la serviciile ireprosabile ale acestui atelier. Recuzita pentru o piesa de teatru trebuie sa fie sclipitoare si, mai ales, veridica din punct de vedere al temei alese si a coordonatelor de timp si spatiu in care se petrece actiunea, la fel si un film. Comenzile onorate de catre Tria Alfa , pentru studiourile de film Castel si Buftea, au rezultat in bijuterii care reflecta personalitatea, atribut necesar pentru o aparitie pe marele ecran. Teatrul National, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic si cel de Revista au comandat pentru spectacolele lor creatii unice din atelierul Tria Alfa. Din cate ne putem noi da seama, aceste institutii culturale au facut o alegere foarte buna.

Citeste si:  Anul Nou Chinezesc

Coliere, cercei, bratari, singulare sau in seturi elegante, brose, inele, bijuterii speciale ca: seturi pentru mireasa sau cruciulite pentru botez, toate te asteapta in magazinele Tria Alfa. Te vei indragosti de fiecare comoara gasita , datorita senzualitatiii si rafinamentului lor.

Vei aprecia creatiile Tria Alfa nu doar pentru ca esti pasionata de bijuterii, de felul in care acestea iti pot schimba imaginea si pot spune foarte multe despre tine, ci si pentru ca atributul principal al colectiilor semnate de designerii lor este indrazneala.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.