Trupa Limp Bizkit va canta, in premiera, in Romania, pe 28 iunie

Trupa americană Limp Bizkit va concerta pentru prima dată în România, pe 28 iunie, la Arenele Romane din BucureÅŸti, în cadrul turneului Unicorns N’Rainbows, potrivit site-ului oficial al trupei.

Turneul trupei americane va începe pe 20 mai, la Riga (Letonia), şi se va încheia pe 5 iulie, la Paris. Numărul concertelor anunţate pe site-ul oficial al trupei este, deocamdată, de 25.

Citeste si:  Lacul Titicaca, paradisul extraterestru

Limp Bizkit, care, potrivit specialiştilor, cântă un amestec de nu-metal, rapcore si funk metal, s-a format în 1994, în Florida, cu vocalistul Fred Durst şi basistul Sam Rivers, la scurt timp alăturându-se trupei toboşarul John Otto şi chitaristul Wes Birland.

Albumul de debut a fost „Three Dollar Bill Y’All”, iar al doilea album, „Significant other”, lansat în iunie 1999, s-a vândut în peste 600.000 exemplare în prima săptămână. Albumul „Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water”, lansat 2000, a fost vândut într-un milion de copii numai în SUA, în prima săptămână de la lansare. Au mai urmat două albume, „Results May Way”, lansat în 2002, ÅŸi „The Unquestionable Truth”, în 2005, iar în noiembrie 2005, o compilaÅ£ie.

Citeste si:  Vacanta printre fantome: Stanley Hotel

Trupa s-a reunit, la începutul acestui an, în formula originală, prilej pentru a anunţa turneul mondial în care a fost inclus şi concertul la Bucureşti.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.