Trupa Motor va canta in deschiderea concertului Depeche Mode de pe 16 mai

Motor, trupa selectată de Andy Fletcher, va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti, de pe 16 mai, ca şi în alte concerte din traseul european al turneului, anunţă reprezentanţii Emagic, organizatorii evenimentului

Motor se va alătura trupei Ladytron, pentru a deschide concertul trupei Depeche Mode din România. Dave Gahan, Martin Gore ÅŸi Andy Fletcher vor veni pentru a doua oară în România, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, „Sounds of the Universe”.

Citeste si:  Horoscopul dragostei pentru 2009

Motor este o trupă de industrial motor-rock, formată din Bryan Black ÅŸi Olivier „Mr No.” Grasset, care a participat ÅŸi la festivaluri ca Sziget ÅŸi Werchter.

Concertul de la BucureÅŸti, inclus în „Tour of the Universe 2009”, va avea loc pe 16 mai, de la ora 20.00, în Parcul Izvor. Depeche Mode a mai cântat în România pe 23 iunie 2006, când peste 40.000 de oameni au asistat la evenimentul găzduit de fostul stadion „Lia Manoliu”.

Citeste si:  O poza cu Marilyn Monroe, realizata de Andy Warhol, s-a vandut cu aproape 300.000 de dolari

Bucureşti este prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului. Una dintre cele mai spectaculoase serii de reprezentaţii live Depeche Mode, “Tour of the Universe 2009” va atrage numai în Europa, potrivit estimărilor, peste 1,3 milioane de fani.

Depeche Mode, considerată una dintre cele mai importante trupe din istoria muzicii, a vândut, în aproape 30 de ani de carieră, peste 75 de milioane albume în toată lumea. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Enjoy the Silence”, „Policy of Truth”, „Personal Jesus”, „People Are People”, „Strangelove”, „Master and Servant”, „Everything counts” ÅŸi „It’s No Good”.

Citeste si:  Sfaturi pentru un interviu reusit

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.