Trupa The Charlatans va canta la Bucuresti, pe 4 iulie

Trupa britanică The Charlatans, cunoscută în anii ’90 pentru piese ca „The Only One I Know”, „Then” sau „Over Rising”, va concerta la BucureÅŸti pe 4 iulie, în cea de-a patra zi a Festivalului B’estfest, au anunÅ£at organizatorii.

The Charlatans s-au lansat la începutul anilor ’90, cu un stil care combina rockul psihedelic cu genurile indie ÅŸi dance. Trupa a lansat, până în prezent, zece materiale discografice, cel mai recent „You Cross My Path”, fiind lansat în mai 2008. Britanicii au mai cântat în România în 2007, în deschiderea concertului susÅ£inut de Roling Stones.

Citeste si:  Pierdem timp important

B’estfest 2009, ajuns la a treia ediÅ£ie, va avea loc în complexul Romexpo din Capitală, în intervalul 1-5 iulie, printre artiÅŸtii confirmaÅ£i numarându-se The Killers ÅŸi Patrice în „Ziua Zero” (1 iulie), Moby ÅŸi Motorhead, pe 2 iulie, Orbital, Franz Ferdinand ÅŸi The Faint, pe 3 iulie, The Charlatans ÅŸi The Ting Tings, pe 4 iulie, ÅŸi Manowar ÅŸi Holyhell la AFTERSHOCK, pe 5 iulie. Biletele costă între 110 ÅŸi 150 de lei pe zi, în funcÅ£ie de data la care sunt cumpărate.

Citeste si:  Istorie si shopping - la Londra!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.