Trupa britanica de rock alternativ „Franz Ferdinand” va concerta, in iulie, la B’estfest

Trupa britanică de rock alternativ „Franz Ferdinand” este cea mai recentă confirmare la festivalul B’estfest, au anunÅ£at, duminică, organizatorii Emagic Entertainment.

Franz Ferdinand, care va concerta pentru prima dată în România pe 3 iulie, s-a format în anul 2002, în Scoţia şi are, până în prezent, trei materiale discografice, ultimul urmând să fie lansat chiar săptămâna viitoare.

Citeste si:  Pregateste-te pentru Craciun la Christmas Bazaar 2008!

Trupa a reuşit să înregistreze un număr record de concerte sold out şi au fost aleasă de U2 pentru a cânta în deschiderea concertelor din turneul Vertigo. Franz Ferdinand este renumită pentru show-urile live extrem de antrenante, trupa reuşind să-şi treacă până acum în CV numeroase apariţii la festivaluri internaţionale precum Glastonbury, Roskilde, Exit, Sziget, Werchter, Benicassim, PinkPop sau Coachella.

Citeste si:  Sfaturi pentru cariera femeilor

Festivalul va avea loc în intervalul 1-5 iulie, în incinta complexului Romexpo, iar printre confirmări se mai numără The Killers, Manowar, Motorhead şi Iggy Pop.

Biletele au fost puse în vânzare joi, pe www.myticket.ro , iar de săptămâna viitoare, vor putea fi cumpărate şi în reţeaua magazinelor Diverta. Preţul biletelor este între 110 şi 150 de lei pe zi, în funcţie de data la care sunt cumpărate.

Citeste si:  Balciul de Sanziene la Muzeul National de Geologie in perioada 19 - 21 iunie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.