Tu ai descoperit secretul tineretii?

Tinerete, da. Toate ne dorim sa ne pastram pielea tanara indiferent de varsta pe care o spune certificatul de nastere. Mereu ne dorim o piele mai ferma, un ten mai neted sau cateva riduri in minus. Stim, suntem de multe ori nemultumite, dar face parte din farmecul nostru si din dorinta de a tinde spre perfectiune.

Daca te afli pe siteul nostru, e clar ca deja esti experta in trucuri de aratat bine si te astepti sa nu iti spunem ceva nou. Ai dreptate. Nu iti vom da o reteta noua, o pastila pentru tinerete fara batranete sau vreun truc babesc. Dar din cand in cand, mai auzi despre cate un leac care ne promite ca vom fi vesnic tinere.

Citeste si:  Mexic, leaganul civilizatiilor stravechi

Ierburile din tarile asiatice sau dintr-un colt al Africii promit sa aiba efecte miraculoase. Ignoram insa faptul ca una dintre cele mai mari descoperiri in materie de mentinere a tenului tanar a fost realizata chiar de catre o romanca. In urma cu aproximativ 60 de ani, dupa indelungate studii, recunoscutul medic in gerontologie,Ana Aslan, a facut atunci o mare descoperire a secolului trecut: formula anti-imbatranire Gerovital H3. Asta ne duce cu gandul la faptul ca nu apreciem suficient descoperirile romanilor si avem impresia ca strainii sunt mai inventivi si mai buni cercetatori. Nu crezi?

Citeste si:  Barfe si extravagante

Sa fie acesta motivul sau nu, de curand, Gerovital a hotarat sa sustina si mai tare valorile romanesti si sa aminteasca lumii de marile descoperiri pe care le-au facut acestia. Si aici, Gerovital aminteste de Henri Coanda, Eliade sau Nicolae Paulescu.
Si nu s-a oprit doar la valorile secolului trecut, ci si-au propus sa fie alaturi de valorile noastre actuale din sport – cele care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Gimnaste si gimnasti, inotatori, luptatori de judo, atleti si alti sportivi sunt pe lista Gerovital. Mai mult, au anuntat ca un procent din valoarea fiecarui produs vandut va fi directionat catre pregatirea Echipei Olimpice.

Citeste si:  Sagrada Familia - simbolul inca neterminat al Barcelonei

Afla cum poti sprijini campania „Hai sa aducem Romania acasa” accesand www.aducemromaniaacasa.ro .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.