Tudor Chirila a dat in mintea copiilor!

Please select a featured image for your post

Tudor Chirila e in general un artist apreciat din toate punctele de vedere, mai ales cel muzical. Sau cel putin asa era pe vremea cand activa in trupa Vama Veche. De cand cu despartirea insa si cu infiintarea trupei Vama, se pare ca Tudor s-a luat o bine meritata pauza de la activitatea de scena, si desi a aparut sporadic cu cate o piesa, ba pe internet, ba pe la emisiuni televizate, a tinut capul de afis al ziarelor de scandal, mai degraba decat al celor culturale.
Citeste si:  Baby Boom Show a facut valuri la Constanta
Mediatizata relatie cu Andreea Raicu parea a fi singurul punct de atractie la un moment dat in privinta artistului, si pe nedrept probabil, pentru ca existenta lui nu se invratea in mod evident in jurul prezentatoarei TV. De cand cei doi si-au separat caile insa, se pare ca Tudor Chirila a cam dat in mintea copiilor. In primul rand, recent prezent la o emisune televizata, parea destul de jucaus, cam prea dezinvolt pentru conjunctura, ar spune unii, ba pe alocuri chiar infantil.
Citeste si:  In septembrie, “ Fii cool la mall, la City Mall” !
Ultima veste insa a confirmat banuiala ca Tudor vrea sa o apuce pe cai gresite. Presa de scandal a scos la ivela o presupusa relatie a lui cu o adolescenta de 18 ani, inca eleva la un liceu din capitala. Asta nu ar fi nimic, daca individa cu pricina nu ar fi dat fuguta la ziare sa spuna ce a facut ea in aparatamentul lui Tudor Chirila din care a fost fotografiata iesind in urma cu cateva zile. Desigur, ea a declarat ca au discutat treburi strict profesionale, dar poti sa stii? Oricum, in vreme ce Andreea inca mai suspina probabil ca Tudor nu mai are chef azi de ea, se pare ca el vrea sa incerce noi variante. Sa vedem ce-o sa iasa!

Citeste si:  Trupa Taxi, din nou, pe aceeasi scena cu Seal

Un comentariu
  1. Ce-aveti mai cu Tudor? l-a apucat criza de barbatie mai repede decat ar fi trebuit… asta e…

    Eu inca mai astept sa-si revina la forma normala de artist veritabil, pe care inca il mai iubesc :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.