U2 lanseaza un nou album in 2009

Please select a featured image for your post

Multi dintre noi, ce-i drept mai nostalgici, se bucura oridecateori o trupa cu care ne-am distrat in adolescenta horataste sa revina in forta. U2 este una dintre aceste trupe care ii fac sa tresara deopotriva pe parintii nostri dar si si pe cei mai tineri. Iata ca anul 2009 aduce cu sine o veste buna din partea celor patru irlandezi din Dublin, evident una de ordin muzical. U2 lanseaza in martie 2009 un nou album. De fapt, lansarea oficiala va avea loc pe 2 martie la nivel mondial, iar pe 3 martie in America de Nord.
Citeste si:  Florida, cea mai cautata destinatie americana
“No Line On The Horizon” este albumul care trebuia de fapt lansat la sfrsitul anului trecut, insa membrii trupei au hotarat amanarea evenimentului pentru primavara pentru a avea ragazul de a inregistra inca vreo cateva piese si evedent de a le include pe noul material. Inregistrarile pentru acest nou album U2 au inceput tot anul trecut, in Fez, Maroc, au continuat in studioul propriu din Dublin si apui s-au mutat la New York, in Platinum Sound Recording Studios. Finalizarea albumului a avut loc insa in Marea Britanie, la celebrele Olympic Studios.
Citeste si:  Noile cursuri DallesGo: FOTOGRAFIE IN MODA, PUBLIC RELATIONS, BEAUTY, MAKE-UP, STILISM & TENDINTE si DESIGN INTERIOR
Al doisprezecelea album al legendarei trupe asteapta asadar a fi lansat, si bineinteles ca fanii deja spera si la un nou turneu de promovare. Din pacare insa pentru ei, se pare ca Bono si ceilalti membrii ai trupei nu prea au de gand sa plece la drum, chiar daca ultimul turneu a avut loc in urma cu trei ani, in 2006. Deocamdata, nici casa de discuri, nici artisii insisi nu au facut nisi un anunt cu privire la posibilitatea desfasurarii de spectacole, asa ca tot ceea ce vom putea face, se pare, va fi sa ne bucuram in linistea propriei case de „cerul senin” care va aparea odata cu primavara.

Citeste si:  Greseli in cariera

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.