URBAN DANCE WORKSHOP – pentru cei care nu se pierd in multime

Streetbeat Dance School – una dintre cele mai apreciate scoli de dans, singurul organizator de Workshop-uri profesioniste de Street dance din Romania, anunta inceperea sesiunii de inscrieri pentru URBAN DANCE WORKSHOP.

Evenimentul dedicat atat incepatorilor cat si dansatorilor cu experienta, va avea loc in zilele de 20, 21, 22 octombrie in Bucuresti sub indrumarea coregrafului britanic Del Mak. Participantii la workshop vor avea ocazia sa invete 6 stiluri de dans diferite din sfera Streetdance-ului (breaking, popping, locking, house, hip-hop & commercial street jazz).

Pentru ca totul se intampla intr-un timp foarte scurt, informatia despre fiecare stil de dans in parte a fost bine structurata si delimitata. Astfel, „dansatorul ramane cu miscari clare, teorie si notiuni de tehnica. Este de datoria lui apoi sa aprofundeze cunostintele capatate in timpul seminarului”, declara Managerul Streetbeat.

Citeste si:  Cand este momentul sa iti schimbi locul de munca

Participantii vor fi repartizati, in fuctie de nivelul la care sunt in dans, in una din cele doua grupe care s-au format (Grupa 1 – Nivel incepator – basic) si (Grupa 2 – Nivel intermediar si avansat).

Taxa de inscriere este de:
– 160 lei pentru grupa 1 sau grupa 2 (nivel basic sau intermediar/avansat) – 6 sedinte
– 250 lei pentru ambele grupe – 12 sedinte

Citeste si:  Banii nu mai sunt o motivatie

Inscrieri se pot face pana la 18 octombrie la dance@streetbeat.ro (emailul trebuie sa cuprinda: titlul [URBAN DANCE WORKSHOP] continut [nume, prenume, mobil, data nasterii])

Vorbind despre workshop-urile Streetbeat, Sol Sinceac, manager al Scolii de dans organizatoare spune: „Deja ne-am facut o reputatie din a-i aduce pe cei mai buni. Cursantii nostri, dar nu numai, sunt mai tot timpul cu ochii pe site-ul nostru sa vada cine urmeaza. In octombrie va fi Del Mak, un coregraf britanic care m-a convins prin tehnica sa impecabila. Il recomanda o sumedenie de premii la diferite concursuri internationale, participarea la nenumarate show-uri tv, ca sa nu mai spun de videoclipuri alaturi de vedete ale industriei show business-ului precum Jamelia si Mis-teeq sau prezenta la MTV Awards in Roma unde a dansat pentru Gwen Stefani”.

Citeste si:  Victoria Beckham, inrudita cu Karl Marx

StreetBeat este una dintre cele mai apreciate scoli de street dance din Romania, infiintata in 2005, fiind singurul organizator de Workshop-uri profesioniste de street dance de la noi din tara. Prin evenimentele si cursurile sale de dans, StreetBeat isi propune sa creasca profesionalismul dansatorilor acestui stil de dans, aflat inca in fasa in acest moment, in Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.