Ultima sansa la un loc aproape de Lenny Kravitz!

Pe 26 iulie, Lenny Kravitz va concerta pentru prima data in Romania, pe Stadionul Cotroceni din capitala. Desi mai sunt trei luni pana la eveniment, fanii artistului nu vor sa riste sa ramana fara bilete: Gazon A, zona din fata scenei, este prima categorie care va fi declarata sold-out!

Au ramas disponibile mai putin de 100 de bilete in Gazon A, acestea putand fi achizitionate doar on-line, de pe www.myticket.ro. Nu vor mai exista suplimentari de locuri in aceasta zona.

Unul dintre cei mai apreciati artisti rock ai ultimelor doua decenii, Lenny Kravitz a vandut de-a lungul carierei peste 20 de milioane de albume in toata lumea si castigat premiul Grammy patru ani consecutiv, intre 1999 si 2002! Anul acesta, in februarie, artistul a lansat albumul de studio cu numarul opt, “It Is Time For A Love Revolution”.

Citeste si:  Jose Carreras la Bucuresti

Turneul mondial de promovare a albumului – “Love Revolution Tour” – va trece prin Portugalia, Spania, Finlanda, Suedia, Germania, Cehia, Rusia, Ucraina, Lituania, Elvetia, Marea Britanie, Canada, Austria, Italia, Franta, urmand ca pe 26 iulie sa ajunga si in Romania. Biletele pentru concertul Lenny Kravitz au preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 de lei, in functie de pozitia pe stadion, si se pot achizitiona din reteaua magazinelor Diverta si de pe www.myticket.ro.

Citeste si:  Horoscopul lunii noiembrie 2011

Concertul lui Lenny Kravitz este inclus in seria de evenimente “Emag!c Summer Fest ‘08”, alaturi de show-urile Kylie (17 mai), Metallica (23 iulie) si Iron Maiden (4 august), ce vor avea loc pe Stadionul Cotroceni. Tot in aceasta vara, Emag!c Entertainment va organiza B’ESTFEST, care se va desfasura in zilele de 4, 5, 6 si respectiv 11 iulie, in cadrul complexului Romexpo. Artistii confirmati pana acum pe afisul festivalului sunt Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nouvelle Vague si Deluka (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue, Joe Jackson si The Last Supper (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie). De asemenea, Emag!c Entertainment este noul partener al Coca-Cola in organizarea CokeLive Festival, ce va avea loc in zilele de 12 si 13 septembrie, pe Insula Lacul Morii.

Citeste si:  Mutilari de dragul frumusetii: alungirea gatului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.