Ummagumma.ro – fandoseli de toamna!

Fandoselile de toamna sunt disponibile acum si online!

Clubul Fandositelor Fashion Forward se deschide acum si online. Fadositele ocupate, cele aflate-n orase-ndepartate sau doar de lene apucate pot sa comande acum si online produsele Ummagumma.

Si nu orice fel de produse, ci chiar fandoselile de toamna- colectia de toamna-iarna cuprinde nume ca Florentina Giol, Diana Bobar, Razvan Ciobanu, Kinga Varga, Zasha, Claudia Castrase, brandul parizian D-T-C, label-ul londonez TFNC, Ancient Future by Alexandra Silvestru, accesorii Tricks Box, Maria Filipescu, Mihaela Zvinca si Fandacsia. Catifea neagra, danteluri, cateva sclipiciuri pe ici pe colo, multa imaginatie si extrem de multe fandoseli.

Citeste si:  Afla ce zodii iti sunt prietene

Ummagumma este special creat pentru fandositele fashion forward (FFF), care au acum un loc numai al lor, destinat hainelor si fandoselilor de tot felul. Inscrisuri aiurea, pompoane bulbucate, cretzuri si indraznetzuri, volane si spate goale, inventii si pretentii.

Ummagumma spune nu hainelor inseriate, marcilor arhicunoscute inscrise cu litere de-o schioapa pe zdrentze si pe trentze. Ummagumma este anti-fashion dar si fashion forward. Ummagumma nu urmeaza curente, ci lanseaza tendinte. Acum si pe www.ummagumma.ro

Citeste si:  Gimnaste nud din nou

umma


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.