Un MP3 pentru copilul din tine

Am vazut multe Mp3 player-e, de la cele mai scumpe pana la cele mai ieftine si mai putin performante. Dar niciunul nu mi s-a parut atat de haios si interesant ca Sansa Shaker.

Produs de compania americana Sandisk, la ora actuala cel mai mare distribuitor de carduri de memorie, Sansa Shaker a fost gandit pentru copii. Dar cum in fiecare din noi se ascunde un copil…

Exista doua variante de culoare: roz (pentru fetite) si albastru (pentru baietei). Cu o forma ciudata pentru un MP3 player, dar in niciun caz urata, acest gadget arata mai mult ca o jucarie decat ca un MP3 player. Cu toate astea, pare destul de solid si rezistent. E si normal, doar copiii nu au atata grija ca noi de obiecte.

Citeste si:  Mihaela Radulescu cercetata pentru furt calificat

Pe langa cele doua variante de culoare, Sansa Shaker vine cu doua variante de memorie, 1 Gb si 512 MB. Pe langa acest spatiu intern, exista si posibilitatea folosirii unui card de memorie SD de pana la 2 GB. Functioneaza cu o singura baterie AAA.

Sanda Shaker are doar trei elemente de operare. Benzile albe din cele doua capete si un buton. Banda alba de sus foloseste la ajustarea volumului. Ajunge sa o rotesti stanga-dreapta. Cea de jos te ajuta sa alegi melodia urmatoare. Butonul de la mijlocul player-ului porneste si opreste aparatul daca este tinut apasat pentru cateva secunde, dar functioneaza si ca buton de play/pauza. Daca desfaci capacul de la baza player-ului ai acces la mufa USB, baterie si slot-ul pentru card.

Citeste si:  Interviu cu membrii Metallica luni la MTV

Una dintre partile cele mai frumoase este iesirea dubla pentru casti. Nu mai e nevoie sa imparti castile tale cu prietena sau cu iubitul pentru ca la acelasi aparat poti sa conectezi doua perechi de casti in acelasi timp.

Interesanta este si boxa, slabuta ce-i drept, din partea de sus. Daca vrei sa imparti muzica ta cu mai mult de o persoana ajunge sa scoti castile si toata lumea va auzi ceea ce asculti tu. Calitatea sunetului nu este, nici nu avea cum sa fie, extraordinara, insa este indeajuns de puternic pentru a putea umple o camera mai mica.

Citeste si:  Stockholm

Sansa shaker

Dar partea cea mai draguta abia acum vine. Este vorba de functia „scuturare”, care te ajuta sa schimbi melodia. Daca tii apasat butonul de play/pauza si in acelasi timp scuturi putin aparatul el va trece la melodia urmatoare. In momentul cand scuturi player-ul, vei fi anuntat printr-un sunet haios ca aparatul a priceput mesajul, apoi va incepe melodia urmatoare. Functia este noua la un MP3 Player si chiar functioneaza fara probleme. In plus, prin apasarea butonul in acelasi timp, se evita „scuturarile” accidentale care ar putea schimba melodia fara sa vrei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.