Un ajutor dat copiilor in lupta pentru viata

Asociatia M.A.M.E. se prezinta si lanseaza sambata, 12 decembrie a.c. – incepand cu ora 18, in Sala Mare a Palatului CEC (Calea Victoriei, nr. 13) in cadrul unui cocktail cu licitatie – proiectul umanitar Atinge o Stea.

Proiectul umanitar Atinge o stea se va derula in beneficiul Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni si va avea ca finalitate achizitionarea unui aparat ecograf atat de necesar copiilor aflati in lupta pentru viata.

In cadrul Institutului Clinic Fundeni isi desfasoara activitatea cea mai mare sectie de Pediatrie din tara, care trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice. Aparatul este necesar aici pentru monitorizarea si decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului, modificari care, daca nu sunt descoperite la timp, curma vieti.

Citeste si:  Cum sa fii punctuala

Evenimentul din 12 decembrie 2009 marcheaza prima etapa a proiectului umanitar Atinge o Stea. Acest proiect se va desfasura in mai multe etape, ce au ca scop ajutorarea copiilor internati la Fundeni.

In cadrul cocktailului cu licitatie din seara de 12 decembrie 2009, vom face, alaturi de cei 200 de invitati, primii pasi in derularea acestui proiect.

Citeste si:  Marea petrecere a toamnei se intoarce! BALKANIK! FESTIVAL!

Amfitrionul serii, solistul si regizorul Daniel Iordachioaie, va puncta toate momentele speciale, iar seara va debuta cu prezentarea Asociatiei M.A.M.E.si a proiectului.

Programul evenimentului va cuprinde un recital special sustinut de solistul Operei Romane – tenorul Vlad Mirita, o demonstratie de dans sportiv sustinuta de reprezentantii Scolii de Dans MondoDance, colinde, precum si multe alte surprize.

Citeste si:  Sex toys de ultima generatie

Asociatia M.A.M.E. ii invita pe toti cei interesati, sa se alature demersului sau de a sprijini un domeniu care in ultima vreme trece cu prea mare usurinta pe ultimele locuri in lista de prioritati a agendei publice a factorilor de decizie.

Cont RON: RO03BTRL04401205N75044XX

Cont Euro: RO75BTRL04404205N75044XX


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.