Un american vrea ca SUA sa fie iar colonie britanica. Regina ii raspunde

Sa ne mai si amuzam.

Un cetatean american cu nostalgii monarhiste mai mari decat ale tuturor monarhistilor nostri i-a trimis o scrisoare Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Dezgustat de calitatea potentialilor candidati la presedintia SUA, in special de cea a celor de la Partidul Republican, ii propunea sa preia conducerea tarii, s-o aduca la statutul de colonie, precum odinioara, inainte de Razboiul de independenta.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 29 octombrie

foto

Asta ar fi ramas un fapt divers, ca multe altele. Cu siguranta, Regina – si orice alt sef de stat – primeste misive cu propuneri si cerinte dintre cele mai ciudate. Ceea ce a scos insa gestul americanului dezgustat din anonimat a fost faptul ca Regina i-a si raspuns prin intermediul biroului de corespondenta de la Palatul Buckingham.

Citeste si:  Mike Myers si Paris Hilton, "laureatii" Zmeurei de Aur de anul acesta

Raspunsul a sunat cam asa: ”Stimate Domn, am fost rugata sa raspund scrisorii adresate Reginei prin care va exprimati opinia in legatura cu guvernul american. V-ati facut cunoscut punctul de vedere, dar sunt sigura ca veti aprecia faptul ca amestecul Reginei in afacerile unui stat suveran strain iese din calcul. Toate cele bune, Miss XXXX, insarcinata cu corespondenta”. Foaia purta un frumos sigiliu rosu.

Citeste si:  Stepan Project – LUMINA la Muzeul Taranului Roman

Din pacate pentru americanul nemultumit (si cat il intelegem!), va trebui sa-l suporte in continuare pe Donald Trump, mai ales ca abia a inceput campania prezidentiala. Ne bucura insa ca cineva chiar citeste aceste epistole.
S-a auzit si la Cotroceni?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.