Un bărbat a fost arestat de poliţia britanică pentru că ar fi furat poze ale prinţului William

Un bărbat a fost arestat de reprezentanţii Scotland Yard pentru un presupus furt al unui aparat foto care conţinea imagini cu prinţul William şi prietena sa Kate Middleton, realizate în timpul vacanţei din Caraibe, potrivit AFP.

ReprezentanÅ£i ai poliÅ£iei britanice au declarat că au arestat duminică dimineaţă un bărbat de 25 ani, după ce au fost informaÅ£i de către ziariÅŸti de la tabloidul „The Sun” că două persoane voiau să le vândă niÅŸte poze ale cuplului William ÅŸi Kate, realizate în vacanÅ£a din Caraibe.

Citeste si:  Films de Cannes a Bucarest. Programul complet

Potrivit „The Sun”, doi bărbaÅ£i, George ÅŸi John, au contactat reprezentanÅ£ii tabloidului cerându-le peste 60.000 de euro pentru aceste poze. Cei doi bărbaÅ£i au declarat că ar fi găsit pozele pe un card aruncat într-un ÅŸanÅ£ prin nord-estul Londrei.

După primele cercetări efectuate, s-a descoperit însă că aparatul foto a fost furat de la sora mai mică a lui Kate Middleton, pe nume Pippa, în Londra.

Citeste si:  Sovata, locul ideal pentru odihna si tratament

Fotografiile îl înfăţişează pe William, al doilea succesor la coroana Angliei, împreună cu prietena sa Kate, în ipostaze intime în piscină.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.